Ισπανία

Αρπάζει το “διαμάντι” της Λειψία η Ρεάλ! (photo)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό από την Λειψία. Σύμφωνα με την AS ο 21χρονος (γεννημένος στις 27/10/1998) είναι ο “εκλεκτός” για το κέντρο της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του με την γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2021, κάτι που ανοίγει την πόρτα στους Μαδριλένους για να τον αρπάξουν.

 

 

Ταυτόχρονα η κρίση του κορωνοϊού αναμένεται να μειώσει και την τιμή που θα ζητήσει η Λειψία, ενώ ο μισθός του είναι μόλις 2 εκατομμύρια, ποσό που μπορεί εύκολα να πληρώσει η Ρεάλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ αυτές τις ημέρες θα γίνει μια προσπάθεια από τους “μερέγχες” να τον κλείσουν άμεσα, ώστε να είναι αυτός ο εκλεκτός ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας των “λευκών”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο Βόλος!

Ο Βόλος δεν άφησε περιθώρια στην Καλαμάτα και έφυγε...

Ματσάρα με… εξι γκολ και τρίποντο για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα της Super League...

Από ένα γκολ σε… κάθε ημίχρονο και “καθάρισε” ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή, επικρατώντας με...

Νέα σεζόν με το… δεξί για τον Παναθηναϊκό στη Super League U15!

Νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό με 3-0 κόντρα...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 3-0 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ