Ισπανία

Αρπάζει το “διαμάντι” της Λειψία η Ρεάλ! (photo)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό από την Λειψία. Σύμφωνα με την AS ο 21χρονος (γεννημένος στις 27/10/1998) είναι ο “εκλεκτός” για το κέντρο της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του με την γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2021, κάτι που ανοίγει την πόρτα στους Μαδριλένους για να τον αρπάξουν.

 

 

Ταυτόχρονα η κρίση του κορωνοϊού αναμένεται να μειώσει και την τιμή που θα ζητήσει η Λειψία, ενώ ο μισθός του είναι μόλις 2 εκατομμύρια, ποσό που μπορεί εύκολα να πληρώσει η Ρεάλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ αυτές τις ημέρες θα γίνει μια προσπάθεια από τους “μερέγχες” να τον κλείσουν άμεσα, ώστε να είναι αυτός ο εκλεκτός ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας των “λευκών”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο αστέρι της Μπάρτσα “κατακτά” τα… Trends και “υπόσχεται” πολλά!

Ένα... αστέρι "γεννιέται" στη Μπάρτσα και άπαντες "τρίβουν" τα...

Στο μουσείο της Πόρτο η U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Πόρτο, εκεί που...

Δυο ταλέντα του Αστέρα στο “μάτι” του Ολυμπιακού!

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει μπει... δυνατά για τη...

Ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Παίδων στο Μουντιάλ!

Με την ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Παίδων, πρώτη για...

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιστορική πρόκριση”!

Η Εθνική Παίδων πέτυχε μια ιστορική πρόκριση, εξασφαλίζοντας για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ