Αγγλία

Αρπάζει με… ψίχουλα ταλεντάρα του Άγιαξ η Σίτι! (vid)

Συνεχίζει να κινείται για νεαρούς ποδοσφαιριστές η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι “πολίτες” έχοντας τον Πέπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο τους, έχουν δώσει τεράστια βαρύτητα σε νεαρά ταλέντα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ικανό δίκτυο σκάουτινκ, που εντοπίζουν διαμαντάκια ανά την Ευρώπη.

Προϊόν αυτού του σκάουτινγκ είναι και ο 17χρονος επιθετικός του Άγιαξ, Σόντιε Χάνσεν (γεννημένος στις 18/5/2002). Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τον στόχο του Ολυμπιακού, η Σίτι έχει σκοπό να κάνει δικό της τον νεαρό του Άγιαξ.

Ο πιτσιρικάς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του “Αίαντα”, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να κάνει γνωστό το όνομα του.

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο ο Χάνσεν κατέκτησε το χρυσό παπούτσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 της Βραζιλίας και αποτέλεσε ο κυριότερος μοχλός στην εξαιρετική πορεία της Ολλανδία μέχρι τα ημιτελικά, με 6 τέρματα.

Γι αυτό και οι “γαλάζιοι” του Μάντσεστερ είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους και μάλιστα μπορούν να το καταφέρουν ακόμα και με ψίχουλα.

Παρά το ταλέντο του, η αγοραστική του αξία αγγίζει μόλις τα 7 εκατομμύρια, ένα ποσό που σαφώς μπορεί να δώσει μετά χαράς η Σίτι.

Απολαύστε τον:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZlGH4-9rWh4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με νίκη από την έδρα του Άρη ο Βόλος!

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα...

Φιλική νίκη για την Εθνική Νεανίδων επί της Ουαλίας!

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 της Ουαλίας σε φιλική...

Τρίποντο για τον Άρη στην έδρα του Βόλου!

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα...

“Χ”αλάστηκαν στην Τρίπολη, Αστέρας και Ατρόμητος!

Αστέρας και Ατρόμητος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με...

Πέρασε την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε δυσκολία και πέρασε το εμπόδιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ