Γαλλία

“Άρπαξε” ταλεντάρα η Λιλ! (photo)

Σε μια αστραπιαία κίνηση προχώρησε η Λιλ, που κινούμενη γρήγορα και μυστικά, εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός από των μεγαλύτερων ταλέντων στην Γαλλία.

Ο λόγος για τον Οσμάν-Μαμαντού Σιμπακολί, τον 19χρονο στράικερ της Ανζέ.

Ο νεαρός, (γεννημένος στις 19/04/2001), “δεσπόζει” στην ομάδα νέων της Ανζέ, έχοντας πετύχει την φετινή σεζόν 16 γκολ σε 13 ματς.

 

 

Η Λιλ παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του, ιδιαίτερα μετά την άρνηση του ποδοσφαιριστή να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα που ανήκει.

Γεγονός που φυσικά η Λιλ δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο, προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή την κατάλληλη στιγμή και φαίνεται να τον έχει πείσει να φορέσει την φανέλα της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Σιμπακολί θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ οι φήμες θέλουν την Λιλ να έχει ξεκινήσει το “ψηστήρι” στον νεαρό, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μεγάλη χαμένη της υπόθεσης η Ανζέ, που όχι μόνο θα δει το “κανόνι” της να φοράει την φανέλα άλλης γαλλικής ομάδας, αλλά θα πάρει και… απολύτως τίποτα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ πήρε μεταγραφή στον Παναιτωλικό!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Καρνέζου, καθώς ο...

Πότε επιστρέφει στη δράση ο Καρέτσας;

Τέλος καλό, όλα καλά για τον νεαρό αστέρα του...

Εκτός έδρας νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ!

Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η U15 του...

Ματσάρα για την Κηφισιά και τρίποντο επί του Λεβαδειακού!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την U19 της Κηφισιάς, που επικράτησε...

Πρώτο τρίποντο για τον Λεβαδειακό στη Super League U17!

Ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ για να περάσει την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ