Γαλλία

“Άρπαξε” ταλεντάρα η Λιλ! (photo)

Σε μια αστραπιαία κίνηση προχώρησε η Λιλ, που κινούμενη γρήγορα και μυστικά, εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός από των μεγαλύτερων ταλέντων στην Γαλλία.

Ο λόγος για τον Οσμάν-Μαμαντού Σιμπακολί, τον 19χρονο στράικερ της Ανζέ.

Ο νεαρός, (γεννημένος στις 19/04/2001), “δεσπόζει” στην ομάδα νέων της Ανζέ, έχοντας πετύχει την φετινή σεζόν 16 γκολ σε 13 ματς.

 

 

Η Λιλ παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του, ιδιαίτερα μετά την άρνηση του ποδοσφαιριστή να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα που ανήκει.

Γεγονός που φυσικά η Λιλ δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο, προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή την κατάλληλη στιγμή και φαίνεται να τον έχει πείσει να φορέσει την φανέλα της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Σιμπακολί θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ οι φήμες θέλουν την Λιλ να έχει ξεκινήσει το “ψηστήρι” στον νεαρό, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μεγάλη χαμένη της υπόθεσης η Ανζέ, που όχι μόνο θα δει το “κανόνι” της να φοράει την φανέλα άλλης γαλλικής ομάδας, αλλά θα πάρει και… απολύτως τίποτα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ