Πέμπτη, 25/04/24
Ιταλία

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους ο Ρονάλντο; (photo)

Επηρεασμένη σε μεγάλο βαθμό από την διακοπή είναι η Γιουβέντους. Η κρίση που επικρατεί στην Ευρώπη λόγω του κορονοϊού έχει γονατίσει οικονομικά την “γηραιά” κυρία που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Λίγες μέρες μετά την θετική εισήγηση των ποδοσφαιριστών για το “ψαλίδι”, μία αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με την Il Messaggero, οι πρωταθλητές Ιταλίας επεξεργάζονται το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

 

Η Γιούβε αδυνατεί να πληρώσει με τα τωρινά δεδομένα τον μισθό, αφού οι μελλοντικές ζημιές είναι αρκετά πιθανόν να αυξηθούν κατακόρυφα. Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των “μπιανκονέρι” που σκέφτονται ακόμα και την πώληση του Ρονάλντο.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, έχουν στο μυαλό τους τρία πιθανά σενάρια. Το πρώτο αφορά την πώληση του Πορτογάλου το καλοκαίρι για πάνω από 70 εκατομμύρια. Σενάριο που συναντά εμπόδια, καθώς δεν είναι εύκολο να δώσει μία ομάδα τόσα λεφτά για ένα 35χρονο ποδοσφαιριστή.

Το δεύτερο είναι να συνεχίσει κανονικά με το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2022, ενώ το τρίτο αφορά την επέκταση αυτού για έναν ακόμη χρόνο, με σημαντικές όμως μειώσεις στις αποδοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...