Πέμπτη, 18/04/24
Γερμανία

Αποκάλυψε το ίνδαλμα του ο Χάαλαντ! (photo)

Τώρα εξηγούνται πάρα πολλά για τον Έρλιγνκ Χάαλαντ.

Ο 19χρονος Νορβηγός (γεννημένος στις 21/7/2000) θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα στην ποδοσφαιρική αγορά. Ο νεαρός δεν σταματάει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα και φροντίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις σε 11 παιχνίδια με τη Ντόρτμουντ, ο Χάαλαντ έχει πετύχει 12 γκολ. Όμως δε ν θα τα είχε καταφέρει άμα δεν παρακολουθούσε στενά το ίνδαλμα του.

 

 

Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός αποτελεί ένα ίνδαλμα για τον “μικρό” Χάαλαντ, που δεν χορταίνει να τον βλέπει σε δράση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, το “κανόνι” της Ντόρτμουντ αποκάλυψε πως έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Ζλάταν. Ο ίδιος θαυμάζει αρκετά το γεγονός πως τα αντεπεξέρχεται μια χαρά σε όποια ομάδα κι αν πηγαίνει.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα ήθελε κι εκείνος να ακολουθήσει την συνταγή του Ίμπρα. Ο 38χρονος αλλάζει αρκετά συχνά ομάδες και χώρες, χωρίς όμως να επηρεάζεται καθόλου στο σκοράρισμα και αποτελεί έμπνευση στον Έριλνγκ.

Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Χάαλαντ βάζει πιο πάνω την εξέλιξη του, μιας και δεν διστάζει να ρίχνει άκυρα σε αρκετά μεγαθήρια. Εν αντίθεση με τον Σουηδό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάαλαντ:

“Μου αρέσει η νοοτροπία που έχει και ο διαφορετικός τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Νομίζω ότι κι εγώ έχω αυτή τη νοοτροπία του Ζλάταν.

Μου αρέσει που αλλάζει ομάδες και χώρες διαρκώς. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Αλλά πάντα τα βγάζει εις πέρας και σκοράρει ένα τσουβάλι γκολ. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Τον θαυμάζω.”

“Είμαστε και δύο επιθετικοί και ψηλοί. Αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού ο καθένας μας. Είναι δύσκολο να συγκριθούμε. Εγώ είμαι αυτός που είμαι.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...