Σάββατο, 15/11/25
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Αγγλία

Απλώνει… δίχτυα για το περιζήτητο ταλέντο της La Liga η Γιουνάιτεντ! (vid)

Αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “κόκκινοι” διάβολοι έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στην διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα χρονιά και έχουν “κυκλώσει” αρκετές περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι και ο 21χρονος αμυντικός της Βαγιαδολίδ, Μοχάμεντ Σαλίσου (γεννημένος στις 17/4/1999). Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, οι “μπέμπηδες” σκοπεύουν να μπουν γερά για την απόκτηση του νεαρού.

Πρόκειται για μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς παρά τη λιγοστή του εμπειρία, έχει καταφέρει να δείξει την αξία του. Αν και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα των Ισπανών, κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού και να φτάσει τις 28 συμμετοχές.

Οι επιδόσεις του τράβηξαν τα βλέμματα της ομάδας του Σόλσκιέρ, η οποία θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί σε ένα απροσπέλαστο στέλεχος της άμυνας, ελέω και της δύναμης του.

Γι αυτό και η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να τα βάλει τόσο με την Ατλέτικο, όσο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες ενδιαφέρονται εξίσου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα του είναι μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που κάνει αρκετά εύκολη την περίπτωση του.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WmnYftv8TEU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στις νίκες η U17 του Ολυμπιακού – Πολλά παράπονα από Άρη!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη, εκτός έδρας, με 2-0,...

Έμειναν στην ισοπαλία ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός στην U17!

ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός μοιράστηκαν βαθμούς και... γκολ στο παιχνίδι...

Τρίποντο για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του...

Έβγαλε το… οχτάσφαιρο και “βλέπει” Elite Round η Εθνική Νέων!

Η Εθνική Νέων πέρασε και το Λιχτενστάιν, επικρατώντας με...

Τεράστια διάκριση για Μουζακίτη – Έγινε το “Χρυσό” αγόρι!

Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ