Ισπανία

Απέρριψε μεγαθήριο για χάρη της Ρεάλ ο Όντεγκααρντ! (vid)

Μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο μυαλό του ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ο 21χρονος άσος (γεννημένος στις 17/12/1998), αν και βρίσκεται από το 2017 κάθε χρόνο δανεικός, δηλώνει πιστός στη “βασίλισσα”.

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να μετακομίσει σε ένα άλλο μεγαθήριο, όμως εκείνος προτίμησε να ακολουθήσει τις οδηγίες της Ρεάλ. Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην τεχνικού του στη Φίτεσε, Λέοντιν Σλούτσκι, ο Όντεγκααρντ είχε πρόταση από τη Λίβερπουλ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν υψηλά στη λίστα τον νεαρό και αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο να κινηθούν και επίσημα. Όμως ο Νορβηγός είχε αντίθετη άποψη.

Παρά την πρόταση της Λίβερπουλ, προτίμησε να πάει δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και να περιμένει καρτερικά για την καθιέρωση του στους “μερένχες”.

Μία απόφαση που τον δικαίωσε, καθώς πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν, με 7 γκολ και 8 ασίστ σε 28 παιχνίδια, πριν από την διακοπή.

Πλέον με το που τελειώσει ο δανεισμός του, αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες που αναζητά και να καθιερωθεί στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Η περίοδος που αγωνίστηκε στη Φίτεσε ήταν πολύ σημαντική. Έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Eredivisie και είχε πολλές προτάσεις.

Όχι μόνο από τη Σοσιεδάδ, αλλά κι από τη Λίβερπουλ και τον Άγιαξ. Είναι τιμή να έχεις συμμετοχή στην ποδοσφαιρική εξέλιξη του Μάρτιν. Ήταν τεράστια πρόκληση για εμένα να βοηθήσω στην ανοικοδόμηση της καριέρας του.”

Απολαύστε τον:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League 2 U19!

Το πρωτάθλημα της Super League 2 U19 φτάνει στο...

Νεαρός τερματοφύλακας έδειξε πως… παίζει σε λάθος θέση!

Ο νεαρός τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδειξε...

Τέλος εποχής για την U19 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Μία εντελώς νέα κατάσταση θα διαμορφωθεί από τη νέα...

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ