Αγγλία

Αγόρασε από ένα χειριστήριο PS4 σε κάθε συμπαίκτη του! (photo)

Mια απίθανη αποκάλυψη έκανε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, σχετικά με ένα δώρο που έκανε στους συμπαίκτες του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν πρώτο πήγε στους “κόκκινους διαβόλους“, έψαχνε έναν τρόπο που θα τον βοηθήσει να “δεθεί” με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Έτσι αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την εταιρεία Playstation και να παραγγείλει ειδικά σχεδιασμένα χειριστήρια για τους Νταβίντ ντε Χέα, Ντιόγκο Νταλότ, Άαρον Μπισάκα και Φρέντ.

Για τους υπόλοιπους πήρε από ένα απλό χειριστήριο του αγαπημένου παιχνιδιού.

 

 

Μιλώντας στα social media είπε:

“Όταν προπονείσαι και είσαι στους αγώνες με αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει με κάποιο τρόπο να τους δείξεις πόσο σημαντικοί είναι για εσένα”.

 

Προφανώς η κίνηση του αυτή “σκόραρε” πολλούς πόντους για τον χαρακτήρα του 25χρονο άσου, που κατάφερε τον σκοπό του, αλλά έκανε και εξαιρετικά χαρούμενους τους συμπαίκτες του.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στα πλαίσια ενός live στο instagram, προσπαθώντας να γεμίσει λίγο τον χρόνο του, ενώ νωρίτερα είχε πάρει μέρος στο challenge που δημιούργησε ο Ρονάλντο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεπεράσει τον Πορτογάλο σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρέτσας είναι υποψήφιος για αντί – Λεάο στη Μίλαν!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα ακούγεται πλέον σε ένα...

Ο Άρης πήρε νέο προπονητή για την U19 – Όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών...

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

Νεαρός της U19 του Ατρομήτου πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Γ’ Εθνικής!

Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ενισχύει την επιθετική του γραμμή...

Αλλαγές στον πάγκο της U19 του Άρη – Πήρε “προαγωγή” ο Παπαδόπουλος!

Ανακατατάξεις στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ