Αγγλία

“Χτυπάει” το ταλέντο της Φέγιενορντ η Άρσεναλ! (photo)

H Άρσεναλ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ορκούν Κεκτσιού από την Φέγιενορντ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των “κανονιέρηδων“, δεν μπόρεσε να το αρνηθεί και επιβεβαίωσε ότι οι συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων έχουν ξεκινήσει.

Ο 19χρονος, (γεννημένος στις 29/12/2000), με τις φετινές του εμφανίσεις στο Ολλανδικό πρωτάθλημα έχει αναγκάσει πολλές μεγάλες ομάδες να στρέψουν τα βλέμματα πάνω του.

Ο ταλαντούχος μέσος διανύει μια εξαιρετική σεζόν, με ώριμες εμφανίσεις και μέχρι τώρα απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ.

 

 

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει “σκαλοπάτι” στην καριέρα του Κεκτσιού, μιας και αναμένεται να “λάμψει” με την φανέλα της Τουρκίας στο EURO 2020.

O νεαρός είναι ¨δεμένος” στην Φέγιενορντ με συμβόλαιο έως το 2023 και πρόθεση της ολλανδικής ομάδας είναι η ημερομηνία αυτή να επεκταθεί, κάτι που φαντάζει δύσκολο.

Η τιμή του ελπιδοφόρου μέσου ανέρχεται αυτήν την στιγμή στα 23 εκ. ευρώ και η περίπτωση του θα μας απασχολήσει έντονα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

Τα “σπάει” η… Mini Movie του Παναθηναϊκού για την αήττητη U17! (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε μια εξαιρετική παραγωγή αφιερωμένη στην...

Ποιο γήπεδο… γίνεται έδρα της Εθνικής για τα επόμενα παιχνίδια;

Μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το Παγκρήτιο Στάδιο,...

Η ΑΕΚ τσεκάρει το 12χρονο wonderkid της ΑΕ Μάνης!

Μια σπουδαία διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕ Μάνης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ