Κυριακή, 08/09/24
Ιταλία

Βρήκε το… ταίρι του ο Ρονάλντο! (vid)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Το καλύτερο ταίρι στην κορυφή της επίθεσης βρήκε ο Ρονάλντο. Αν και ο Πορτογάλος περιτριγυρίζεται από ικανούς επιθετικούς, αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η Γιουβέντους πρέπει να βρει το κατάλληλο παρτενέρ για εκείνον.

Αρκετοί πιστεύουν πως ο Ρονάλντο δεν έχει βρει το κατάλληλο παρτενέρ στην Γιούβε, καθώς οι ήδη υπάρχοντες δεν μπορούν να βγάλουν το 100% του Πορτογάλου. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που υποδεικνύουν ονόματα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Λούκα Τόνι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των “μπιανκονέρι” κατά την διάρκεια συνέντευξης του, μίλησε για την πρώην ομάδα του και δήλωσε πως ο Γκάμπριελ Ζέσους είναι το καταλληλότερο ταίρι για τον Ρονάλντο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως με τον Βραζιλιάνο, ο Ρονάλντο θα πετούσε φωτιές ακόμη και σε αυτή την ηλικία. Μάλιστα υπογράμμισε πως είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που θα ταίριαζε τόσο πολύ ο 35χρονος αστέρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο Γκάμπριες Ζεσούς έχει τεχνική, είναι γρήγορος και μοιράζει ασίστ. Για αυτό είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ταιριάξει περισσότερο με τον Κριστιάνο.

Ο Ρονάλντο δεν είναι αυτό που λέμε… καθαρός κεντρικός επιθετικός, ωστόσο σκοράρει πολλά γκολ και… πρέπει να σκοράρει τα περισσότερα. Ο Κέιν είναι ο καλύτερος σέντερ φορ κάτων των 30 ετών, ωστόσο δεν πρόκειται να τα… βρει με τον Κριστιάνο.

Πιστεύω πως ο Ζεσούς ταιριάζει αρκετά με τον Πορτογάλο. Σκοράρει αρκετά με την Σίτι, αλλά δίνει και πολλές ασίστ. Επιπλέον μαρκάρει και τρέχει συνέχεια, ενώ είναι και μόλις 22 χρονών”.

Τι λέτε έχει δίκιο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...