Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

ΒΟΜΒΑ από τον πρόεδρο της FA: “Δύσκολα για το πρωτάθλημα”! (photo)

Ο Γκρέγκ Κλάρκ, πρόεδρος της FA, μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο στάθηκε στο ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί για τη τρέχουσα σεζόν.

Ένα μεγάλο ερώτημα που βασανίζει πολλούς στο Νησί είναι για το αν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και αν θα το κατακτήσει η Λίβερπουλ.

Ο πρόεδρος της FA, Γκρεκ Κλαρκ, πως οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν είναι απίθανη!

Όπως αποκαλύπτουν Βρετανικά δημοσιεύματα, σε συνομιλίες που είχε ο Κλαρκ με ανθρώπους της διοργάνωσης είναι πως το πιθανότερο σενάριο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα είναι ο Σεπτέμβρης.

Κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει το Αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ στην Ισπανία ο πρόεδρος της Λα Λίγκα κάνει λόγο για άμεση ολοκλήρωση με πρωταθλήτρια την πρωτοπόρα ομάδα.

Αυτή η κίνηση σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις στις ομάδες της Ισπανίας, αλλά και της Αγγλίας, αν παρθεί μια τέτοια απόφαση.

Δείτε το post:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...