Ιταλία

“Βελούδινη” μπηχτή για τον Κριστιάνο από τερματοφύλακα στην Ιταλία! (photo)

H πανδημία του κορονοϊού, έχει φέρει τα πάνω κάτω στους περισσότερους τομείς του πλανήτη.

Πέρα από τις “καταστροφές” της καθημερινότητας μας και του εγκλεισμού των ανθρώπων στα σπίτια του, η εξάπλωση του COVID-19, θα φέρει τεράστιες οικονομικές ζημιές σε ομάδες και επιχειρήσεις.

Με γνώμονα αυτό λοιπόν, οι περισσότερες ομάδες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, πρότειναν μείωση μισθού στους ποδοσφαιριστές τους, τουλάχιστον για την φετινή χρονιά.

Οι αντιδράσεις αναμένονται τεράστιες και ήδη οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αρνήθηκαν μια τέτοια προοπτική.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τερματοφύλακας της Tσιντατέλα, που αγωνίζεται στην Serie B.

Σε σχόλιο του για ενδεχόμενες περικοπές, τόνισε πως είναι αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική, μιας και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ΔΕΝ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και μια τέτοια κίνηση θα διατάρασσε τις ζωές τους.

Οι δηλώσεις του:

«Αν ήταν μια λύση αναστολής μισθών για έναν μήνα, ώστε αργότερα να πάρουμε τα διπλά, δεν θα δίσταζα να το δεχθώ. Αλλά αν πρέπει να μειώσω τον μισθό μου για αρκετούς μήνες τότε, ειλικρινά, θα έπρεπε να πω όχι. Δεν είμαστε όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν του αφαιρέσουν δύο μισθούς από τις αποδοχές του, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει καμία οικονομική δυσκολία. Αν εμάς μας αφαιρεθούν αυτοί οι μήνες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα έρθει στην πόρτα και θα μας ζητάει το ενοίκιο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση… τεσσάρων αστέρων για τον Άρη στην Τρίπολη!

Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη, όπου πέρασε από την...

Νίκη για τη Λάρισα στην έδρα του Ατρομήτου!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει τη νίκη στην έδρα...

Πρωταθλητής της Super League 2 U19 ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της...

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ