Αγγλία

“Βασιλιάς” της Λίβερπουλ ο Σαλάχ! (photo)

To ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπόρνμουθ ήταν ιστορικό για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, μιας και ο Αιγύπτιος άσος έγραψε ιστορία με την φανέλα των “κόκκινων“.

Ο άσος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με το γκολ που πέτυχε έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στα πρώτα του 100 παιχνίδια με την ομάδα.

Η Λίβερπουλ χρειαζόταν την νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ για να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών. Η νίκη αυτή ήρθε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Ταυτόχρονα όμως με το 3ποντο, ο Κλοπ είδε τον “σταρ” της ομάδας του να σημειώνει το παραπάνω ρεκόρ.

 

 

Ο Σαλάχ με το γκολ του στο σημερινό παιχνίδι έφτασε τα 70 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ στα πρώτα του 100 παιχνίδια. Το νούμερο  αυτό τον φέρνει σε μια τιμητική κορυφή καθώς είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στην ιστορία του Πρέμιερ Λιγκ.

Να σημειώσουμε ότι συγκεκριμένα για την Λίβερπουλ, ο Φερνάντο Τόρες είχε πετύχει 63 γκολ στις 100 πρώτες συμμετοχές και ο Λουίς Σουάρες 62.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως τόσο μεγάλα νούμερα δεν είχαν φτάσει ούτε “ιερά τέρατα” της Λίβερπουλ, όπως ο Ίαν Ρας και ο Κένι Νταλγκλίς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ