Ολλανδία

Τσεκάρουν Βρουσάι τα “λιοντάρια”! (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βίλεμ βλέπει το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του να μεγαλώνει, καθώς μαζί με τον Παυλίδη έχουν βάλει “φωτιά” στην επίθεση της ομάδας του Τίλμπουργκ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 02/07/1998) βλέπει μεγάλες ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν, η πιο πρόσφατη αυτή του Άγιαξ.

Ο Βρουσάι έχει δοθεί δανεικός στην ολλανδική ομάδα, ωστόσο, έχει συμβόλαιο με τους “Ερυθρόλευκους” ως το καλοκαίρι του 2020.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται ο “Αίαντας” να κάνει κίνηση για την αγορά του και μάλιστα άμεσα! Μιας και ήδη το όνομά του ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για τους Ολλανδούς.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει ορίσει ως ποσό πώλησης του ποδοσφαιριστή πάνω από ένα εκατομμύριο, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο περιουσιακό του στοιχείο, που δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει έτσι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ολλανδία, η ομάδα του δεν πρόκειται θα προβεί στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι ο Βρουσάι να επιστρέψει ξανά στον Ολυμπιακό.

Εδώ και λίγες ημέρες, εκτός του Άγιαξ, ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο άσο έχει δείξει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τα “λιοντάρια” να έχουν κάνει πρόσφατα διακριτική ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται βέβαια ο Ολυμπιακός να απορρίψει κάθε πρόταση και να κρατήσει τον Βρουσάι στο λιμάνι, δίνοντάς του αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Όλα αυτά φυσικά θα κριθούν σε λίγους μήνες, όπου σίγουρα ο νεαρός επιθετικός έχει κλείσει μία θέση στην προετοιμασία της ομάδας.

Δείτε τον σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για ένα μεγάλο ταλέντο της Βουλγαρίας!

Νέες λεπτομέρειες έρχονται από τη Βουλγαρία για την περίπτωση...

Πρόβλημα με φιλική αναμέτρηση της Εθνικής!

Δύο φιλικά στις 4 και 7 Ιουνίου για την...

Ανακοινώθηκε στον ΟΦΗ ο 15χρονος Φουστέρης!

Η Ακαδημία Playland της Σαντορίνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του...

Ο ΠΑΟΚ σε επαφές με Ακαδημία για την απορρόφηση των τμημάτων της!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα στην ΚΑΕ...

Η…Champion 4life U15 του ΠΑΟΚ!

Το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο και το έβδομο συνολικά από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ