Πέμπτη, 25/04/24
Ολυμπιακός

“Τρελά” λεφτά από Ολυμπιακό για νεαρό… Β’ κατηγορίας! (vid)

Έχει απλώσει παντού τα δίχτυα του ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” σκάναρουν την ποδοσφαιρική αγορά για νεαρά ταλέντα και τώρα εντόπισαν ένα από τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας για το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον τον Ματέο Τραμονί. Πρόκειται για έναν τρομερό χειριστή της μπάλας, που έχει την ικανότητα να κινείται αρκετά γρήγορα στον κενό χώρο.

Μάλιστα ο 20χρονος επιθετικός της Αζαξιό  (γεννημένος στις 20/1/2000) μετράει 25 συμμετοχές τη φετινή χρονιά, ενώ έχει σημειώσει 3 γκολ και 4 ασίστ. Γι αυτό και οι Γάλλοι τον κοστολογούν 2 με 5 εκατομμύρια, όπως τονίζει και η ιστοσελίδα sportdog.gr, μέσω πρόσφατης συνέντευξης από έναν ειδικό του Γαλλικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το στύλ του:

“Καλός είναι, ακραίος είναι, γρηγορούτσικος είναι, έχει έξυπνη πάσα, ελαφρύς, απειλεί. Δεν έχει δυνατά αθλητικά προσόντα αλλά έχει ταχύτητα, εκρηξούλα, πάσα. Δεν έχει παίξει σε top επίπεδο, αλλά είναι διεθνής με τις Ελπίδες”.

“Δεν έχει παίξει σε μεγάλο επίπεδο, δεν ξέρω για τον Ολυμπιακό και αν μπορεί να έρθει για να τα καταφέρει. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζει στη β΄ Γαλλίας, για εκεί καλός είναι. Ελαφρύς, δεν έχει φυσικά προσόντα και δύναμη, όταν του βάλεις δύναμη τον εκτοπίζεις. Αλλά είναι έξυπνος, γρήγορος, χώνεται”.

Για την τιμή του:

“Αρχικά να πω ότι θυμάμαι το όνομά του να παίζει για Ολυμπιακό πρόπερσι το καλοκαίρι. Η Αζαξιό είναι ομάδα που έπαιζε για την άνοδο, άρα βλέπω ένα εύρος στην τιμή του από 2 έως 5 εκατ. ευρώ.

Είναι ο καλύτερος παίκτης τους από την άποψη της ηλικίας, του ταλέντου και της επένδυσης που μπορεί να κάνει μια ομάδα. Στο μέτρο του δυνατού θα τον μοσχοπουλήσουν”.

Για το σε ποιόν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μοιάζει:

Έχει σχέση με τον Βαλμπουενά, από την άποψη ότι στο 1 με 1 τα καταφέρνει καλά, έχει γρήγορη πάσα, μοιράζει ωραία την μπάλα.

Ο Βαλμπουενά είναι πιο κοντός, αυτός είναι περισσότερο φτερό στον άνεμο. Έχει το στιλ παίκτη που θυμίζει τον Βαλμπουενά, αν και ο Ματιέ παίζει και 10άρι. Αυτός μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει στα άκρα.”

Δείτε το σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=JZjPsWkrfkQ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...