Παρασκευή, 19/04/24
Αγγλία

Το ταλέντο της Σίτι έτοιμο να “σηκώσει” το βάρος! (photo)

Με τον Νταβίντ Σίλβα να είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι αναζητούν τον επόμενο που θα σηκώσει το βάρος της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

Ο Φιλ Φόντεν, με το ταλέντο αλλά κυρίως τις εμφανίσεις του φαίνεται πως έχει πείσει τους ανθρώπους των “πολιτών” πως είναι αυτός ο επόμενος ηγέτης της Μάντσεστερ.

Ο 19χρονος, (γεννημένος στις 28/05/2000), το απέδειξε για ακόμη μια φορά στον τελικό του Καραμπάο Καπ, όπου έκανε τα “μαγικά” του στην νίκη της Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα.

 

 

Ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον… έχρισε ως τον διάδοχο του Νταβίντ Σίλβα, καθώς όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Ισπανού, τόνισε:

“Ο Νταβίντ πρόκειται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όμως εμείς δεν πρόκειται να αγοράσουμε άλλον ποδοσφαιριστή για την θέση του. Έχουμε τον Φιλ. Τον πιστεύουμε τόσο που δεν χρειάζεται να βγούμε στις αγορές για αντικαταστάτη”.

 

Ο ίδιος ο Φόντεν φανερά κολακευμένος από τα σχόλια του προπονητή του, έχει ακόμα ένα λόγο να δώσει το μάξιμουμ του εαυτού του, για να δικαιώσει και τον Ισπανό.

Ο νεαρός δήλωσε:

“Όταν ο προπονητής σου, λέει κάτι τέτοιο, σου δίνει κατευθείαν περισσότερο κουράγιο και πίστη στον εαυτό σου για την συνέχεια. Ο Πεπ κάθε μέρα προσπαθεί να με βοηθήσει και είναι απίστευτη χαρά για εμένα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...