Παρασκευή, 19/04/24
Ισπανία

Το νέο μεγάλο “αστέρι” της Ισπανίας! (photos)

Φαίνεται πως η Ισπανία μετά από καιρό, έχει στα σκαριά το next big thing του Ευρωπαϊκού (και όχι μόνο), ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον 18χρονο, (γεννημένος στις 11/04/2001), Νίκο Μελαμέντ ή αλλιώς Νίκο. Ο νεαρός αγωνίζεται στις ρεζέρβες της Εσπανιόλ ως μέσος και με τις εμφανίσεις του, έχει κάνει την Ευρώπη να μιλάει για αυτόν.

Ήδη, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου, είναι έτοιμες να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Και μπορεί να έχει αγωνιστεί μόλις 36 λεπτά σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν όμως αρκετά για να πείσουν τους “ειδικούς”, πως έχει ότι χρειάζεται για να είναι το επόμενο “διαμάντι” του ποδοσφαίρου.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Desde pequeño siempre soñé con debutar algún día con el primer equipo. Qué mejor que cumplirlo ayer delante de nuestra afición 🏟 y con victoria en #europaleague. ¡Feliz! #volem #espanyoldebarcelona #dreamscometrue 🔵⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas Melamed Ribaudo (@nicomr10) στις

 

Γεννημένος στην Καταλονία, αποτελεί αυθεντικό “προϊόν” της Εσπανιόλ, η οποία τον απέκτησε σε ηλικία 11 ετών. Την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή, την πραγματοποίησε τον Αύγουστο του 2019, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ,

Είναι ήδη διεθνής με την U19 της Εθνική Ισπανίας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει επίσημη συμμετοχή. Δεν ανησυχεί όμως, αφού αν η Ισπανία επιλέξει να μην τον χρησιμοποιήσει υπάρχει ανοιχτή η “πόρτα” της Αργεντινής, μιας και ο νεαρός έχει διπλή υπηκοότητα.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Buen partido contra Italia, seguimos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas Melamed Ribaudo (@nicomr10) στις

 

Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, ντριπλάρει με άνεση και στιλ και ο τρόπος που “βλέπει” γήπεδο είναι μοναδικός. Κερδίζει με μεγάλη ευκολία τις χαμένες μπάλες, ενώ έχει επαφή και με τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 9 φορές, σε 39 συμμετοχές.

Αν θέλαμε να τον παρομοιάσουμε με κάποιον γνωστό μας ποδοσφαιριστή, θα λέγαμε ότι θυμίζει το στιλ του Ίσκο και του Φιλίπ Κουτίνιο, με τις δυνατότητες του να είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Δεν αποκλείεται ακόμα και το ερχόμενο καλοκαίρι να μετακινηθεί σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον του ανήκει και θα μας απασχολεί αρκετά συχνά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...