Ισπανία

Το νέο αστέρι της Βαλένθια θέλει η Μπαρτσελόνα! (vid)

Ήταν λογικό, από την στιγμή που ο Φεράν Τόρες “βγάζει μάτια” με την φανέλα της Βαλένθια, οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ισπανίας ήταν αναμενόμενο να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ για τον 20χρονο (γεννημένος στις 29/2/2000) μέσο της Βαλένθια. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχοντας την φετινή σεζόν πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενώ ταυτόχρονα είναι διεθνής με την Εθνική U21 και αναμένεται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του και με την ανδρική ομάδα των Ισπανών.

Το συμβόλαιο με τη Βαλένθια ολοκληρώνεται το 2021 κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πωληθεί με μικρότερο ποσό από τα 100 εκατομμύρια που είναι η ρήτρα του.

Δείτε τον εν δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=qnqpvFyJhVo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ