Ισπανία

Το… γύρισε στο γκολφ ο Μπέιλ! (vid)

Αποφάσισε να αλλάξει άθλημα ο Γκάρενθ Μπέιλ. Ο Ουαλός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την διακοπή της La Liga και να βελτιώσει τις ικανότητες του στο γκολφ.

Ο άσος των Μαδριλένων τα πηγαίνει περίφημα σε αυτό άθλημα, που δεν διστάζει να κάνει επίδειξη. Σε video που ανέβασε ο ίδιος, εμφανίζεται να βάζει την μπάλα στην τρύπα με ένα απίστευτο τρόπο.

Αν και φαινόταν πως η μπάλα θα σταμάταγε αρκετά μακριά από την τρύπα, εκείνη άλλαξε πορεία με ένα μαγικό τρόπο και πήγε κατευθείαν στον στόχο. Αυτό είναι και το τελευταίο κόλπο του Μπέιλ, που δείχνει να πηγαίνει καλύτερα στο γκολφ, ακόμα και απ’ το ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το video ανέβηκε από τον ίδιο στον λογαριασμό στο Instagram και όπως αναμενόταν προκάλεσε ένα μεγάλο “κύμα” θαυμασμού προς το πρόσωπο του.

Δείτε το απίστευτο κόλπο του Μπέιλ:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🏌️‍♂️#hometeam @adidas @adidasfootball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gareth Bale (@garethbale11) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Η ΕΠΟ αποφάσισε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία!

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ορίστηκε ως έδρα για έναν...

Νεαρός του Άρη αποχώρησε για άλλη ομάδα!

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού διαμορφώνει το ρόστερ του με στοχευμένες...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ αποχώρησε για… νέους προορισμούς!

Δύο αποχωρήσεις από την U19 του ΠΑΟΚ, με τους...

Τι αλλάζει στα πρωταθλήματα U19 και U17 της Superbet League 2;

Αλλαγές και αναβαθμίσεις έρχονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Superbet...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ