Τουρκία

Το γλεντάει… για τα καλά παρά την καραντίνα ο Μπόατενγκ! (vid)

Δεν καταλαβαίνει ούτε από κορονοϊό ο Κέβιν Πρίνς Μπόατενγκ. Ο 33χρονος επιθετικός της Μπέσικτας βρίσκεται σε καραντίνα, όπως οι συμπαίκτες του και δεν φαίνεται να τον επηρεάζει.

Αν και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, βρήκε τρόπο να κάνει μπάρμπεκιου. Ο Γκανέζος σταρ έστησε ένα εικονικό μπάρμπεκιου μέσα από την τηλεόραση του. Αφού δεν μπορεί να πάει στην εξοχή, αποφάσισε να βάλει στην τηλεόραση του μία εικονική ψησταριά με κρέατα, να φορέσει τα γυαλιά ηλίου και να την φέρει στον σπίτι.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το εγχείρημα του Μπόατενγκ αποτέλεσε ο γιος του. Το μικρό παιδί του Κέβιν έδειξε να χαίρεται από την κίνηση του πατέρα της, όπου χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου, ενώ φόρεσε κι αυτός γυαλιά ηλίου.

Το video το ανέβασε ο ίδιος στα social media και όπως ήταν φυσικό έγινε αμέσως Viral. Μάλιστα το ανέβασε με το εξής caption:

“Το δείπνο είναι έτοιμο. Μείνετε σπίτι”

Δείτε το απολαυστικό video:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

Ο Μανδάς “παίζει” δυνατά για την θέση του Ντε Χέα!

Η ελληνική "σχολή τερματοφυλάκων" κάνει update στην Ευρώπη και...

Τι γίνεται με Τζολάκη στον Ολυμπιακό;

Η Ευρώπη έχει πάθει... εμμονή με τον Κωνσταντή Τζολάκη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ