Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός

Το δύσκολο έργο του Περέα! (photo)

Από την νέα σεζόν, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Χουάν Χοσέ Περέα, θα ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα των “πράσινων¨.

Ο νεαρός, (γεννημένος στις 23/02/2000), έχει υπογράψει για τρία χρόνια και μέχρι στιγμής δεν έχει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, παρά μόνο με την ακαδημία της Πόρτο.

Ο Περέα ήρθε στον Παναθηναϊκό ως επένδυση για το μέλλον, όμως με την δίψα του και το πάθος του ο Δώνης του έδωσε αρκετά παιχνίδια.

Ο ταλαντούχος επιθετικός έχει αγωνιστεί στα 17 από τα 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα τέσσερα από αυτά ως βασικός. Έχει πετύχει τρία γκολ, όλα εντός έδρας τα οποία μάλιστα συνδυάστηκαν και με νίκη για το “τριφύλλι¨.

Αν υπολογίσουμε και τα παιχνίδια κυπέλλου, ο Περέα συμπλήρωσε 22 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα και για έναν νεαρό χωρίς εμπειρία πρόκειται για ένα μεγάλο νούμερο.

Σίγουρα ο νεαρός έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει ακόμα στο παιχνίδι του και στην προσαρμογή του στην Ελλάδα, έχει ακόμα αρκετές αδυναμίες και δεν θεωρείται ολοκληρωμένος επιθετικός.

Η φετινή σεζόν λοιπόν, ήταν “δοκιμαστκή” για τον Περέα, όμως από την ερχόμενη, οι απαιτήσεις θα αρχίσουν να ανεβαίνουν.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σημαντικά στο κομμάτι της επίθεσης, με μεταγραφές όπως η τελειωμένη του Καρλίτο, όμως τα πράγματα δεν θα είναι απλά για τον Περέα.

Η ερχόμενη σεζόν θα είναι μια πρόκληση για τον νεαρό Κολομβιανό, ο οποίος κάνει όνειρα με τους “πράσινους” όπως και εκείνοι για τον ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ελπιδοφόρος επιθετικός έχει στόχο τόσο την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την κλήση του στη εθνική ομάδα της πατρίδας του, όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό.

Όλα αυτά θα έχει την ευκαιρία να τα πετύχει μέσα από τις καλές του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, για αυτό μια καλή σεζόν την επόμενη χρονιά φαντάζει “μονόδρομος” και για τους δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...