Σάββατο, 11/05/24
Γαλλία

Το 17χρονο διαμάντι της Ρεν που… σφάζεται όλη η Ευρώπη! (photo/vid)

Δεν σταματά να τρελαίνει κόσμο ο 17χρονος αστέρας της Ρέν, Εντουάρντο Καμαβίνγκα. Ο νεαρός είναι ένα θαύμα των Γάλλων, καθώς από τα 16 του χρόνια έχει καταφέρει να σταθεί δυναμικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόκειται για έναν τρομερό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είτε ως αμυντικός, είτε ως κεντρικός μέσος, Διακρίνεται για τον εκπληκτικό χειρισμό της μπάλας, καθώς και για την ωριμότητα που επιδεικνύει, αφού σπάνια χάνει την μπάλα από τα πόδια του.

Ο πιτσιρικάς είχε φροντίσει να κάνει γνωστό το όνομα του, όταν έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της Ρεν. Στις 6 Απριλίου του 2019, ο Καμαβίνγκα αγωνίστηκε κόντρα στην Ανζέ και έγραψε ιστορία με τη Γαλλική ομάδα. Λίγο αργότερα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του 2002 που ξεκίνησε βασικό σε επίσημη αναμέτρηση, από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

 

Ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε μόνο εκεί. Με επιμονή και υπομονή στις αρχές τις σεζόν κατέκτησε το βραβείο του μήνα για τον Σεπτέμβριο στη Ligue 1 και έγινε ο νεότερος MVP του συγκεκριμένου θεσμού. Από τότε δεν σταματάει να εντυπωσιάζει, καθώς μετράει συνολικά 36 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών γιγάντων του ποδοσφαίρου, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ. Μάλιστα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένες να  δώσουν τεράστια μάχη μεταξύ τους για εκείνον.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός είναι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής κάτω των 18 σε όλο τον κόσμο. Με την τελευταία αναβάθμιση του Transfermarkt, ο πιτσιρικάς πρόσθεσε άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ στην αξία του και προσπέρασε τον Ανσού Φατί, κατά 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Avxlt6nxYNI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Ρονάλντο… ξηλώνεται “χοντρά” για προσωπικό στο ξενοδοχείο του!

Ο Πορτογάλος αστέρας θέλει να... στελεχώσει το ξενοδοχείο του, με επαγγελματίες και δίνει ένα τρελό ποσό ως...
Viral

Ο Χάαλαντ έριξε… άκυρο στο Netflix!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν... ψήθηκε ιδιαίτερα να γίνει "ηθοποιός" σε σειρά του Netflix, δίνοντας πανηγυρικό άκυρο. Το Netflix...
Αγγλία

Θα “ραγίσει” το Άνφιλντ στις 28 Μαίου με το…...

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και το μεγάλο αντίο έχει οριστεί, τότε που θα...
Αγγλία

Ο Τσιμίκας εκεί… καταλήγει μετά τη Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας δύσκολα θα μείνει στη Λίβερπουλ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Η έλευση...
ΟΦΗ Ακαδημία

Τέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΟΦΗ έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερα νεαρά ταλέντα του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του προς αυτούς. Ο λόγος...