Κυριακή, 08/09/24
Παναθηναϊκός

Τι γίνεται με Αποστολάκη; (photo)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ένα βήμα πριν από την έξοδο από τον Παναθηναϊκό είναι ο Κώστας Αποστολάκης. Ο νεαρός του “Τριφυλλιού” βρισκόταν σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως όλα δειχθούν πως δεν θα παραμείνει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τrifilara.gr, οι δύο πλευρές δεν φαίνεται πως θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο 20χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 28/3/1999) των “Πρασίνων” δεν είναι σε θέση να βρει τη χρυσή τομή στην πρόταση του “Τριφυλλιού”.

Πλέον, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, πολύ δύσκολα θα γίνει η ανατροπή στην υπόθεση, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προκειμένου να επέλθει το deal.

 

 

Κάτι που απορρέει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του Aποστολάκη, τονίζουν πως είναι απίθανο να υπάρξει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό κομμάτι, αφού η πρόταση της Αθηναϊκής ομάδα δεν τον ικανοποιεί. Μάλιστα και τα χρήματα που προσφέρει ο σύλλογος έχουν πιάσει “ταβάνι” και δεν πάει παραπάνω.

Ξανά το ΑΠΟΕΛ στο προσκήνιο

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι ξανά στο στόχαστρο της Κυπριακής ομάδας, που δεν κατάφερε να τον αποκτήσει την περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα το sportime αναφέρει πως ο Αποστολάκης έχει δώσει τα χέρια για τριετές συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρισκόταν εδώ και μερικούς μήνες ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον θέλει στην ομάδα. Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη “Παρασκήνια”, ο παίκτης αποκαλύφθηκε ότι απάντησε αρνητικά στην ανανέωση του συμβολαίου που του έγινε, αφού ο Παναθηναϊκός δεν το κάλυπτε ούτε στο αγωνιστικό, ούτε στο οικονομικό. Η τελευταία πληροφόρηση για τον 20χρονο διεθνή δεξιό μπακ κάνει λόγο για “τελειωμένο” deal με τον ΑΠΟΕΛ! Βάσει της ίδιας πηγής, ο Αποστολάκης έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με διπλάσιες απολαβές σε σχέση με την πρόταση του Παναθηναϊκού”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...