Τρίτη, 16/04/24
ΑΕΚ

Τα “κιτρινόμαυρα” πιτσιρίκια που πήραν την ευκαιρία τους! (photos)

Την φετινή σεζόν. η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες κυρίως του Μάσιμο Καρέρα, έδωσε την ευκαιρία σε πέντε από τους πιτσιρικάδες της να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να μας… συστηθούν.

Πρώτος και καλύτερος ο Ανέλ Σαμπανάζοβιτς, που “κέρδισε” τον τότε τεχνικό της ένωσης Νίκου Κωστένογλου και ξεκίνησε δειλά δειλά να βρίσκεται στα πλάνα της πρώτης ομάδας. Ο 20χρονος, (γεννημένος στις 24/05/1999), έπαιξε τα πρώτα του λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ με την έλευση του Καρέρα, πήρε μερικές συμμετοχές και ως βασικός. Ο Βόσνιος μέτρησε 7 συμμετοχές.

 

 

Ντεμπούτο έκαναν την φετινή σεζόν και δύο πιτσιρικάδες που προέρχονται από την “κιτρινόμαυρη” ακαδημία.

Ο Φοίβος Μπότος, (γεννημένος στις 20/12/2000), μέτρησε δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ αν δεν είχε τραυματιστεί, ίσως να έπαιρνε και άλλες ευκαιρίες.

 

 

Ο πρώτος σκόρερ της U19, Ευθήμης Χριστόπουλος, (γεννημένος στις 20/09/2000), έκανε δύο συμμετοχές στο κύπελλο, ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας, (γεννημένος στις 06/05/2000), έπαιξε για 7 λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.

 

 

Ο Χρήστος Γιούσης, (γεννημένος στις 08/02/1999), βρίσκεται αρκετό καιρό στην πρώτη ομάδα, όμως φέτος πήρε και αυτός περισσότερο χρόνο. δείχνοντας και πάλι θετικά στοιχεία.

Ο επόμενος πιτσιρικάς αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα για την ένωση και αναφερόμαστε στον Ζίγκα Λάτσι. Ο Σλοβένος αμυντικός, (γεννημένος στις 20/07/2002), ήρθε στην ΑΕΚ με τις καλύτερες συστάσεις και ο Καρέρα τον υπολογίζει για βασικό. Πήρε την ευκαιρία του και πλέον είναι έτοιμος να δείξει τι μπορεί να κάνει.

 

 

Από ότι φαίνεται, με τον Ιταλό κόουτς στον πάγκο, από την επόμενη σεζόν θα δούμε ακόμα περισσότερους νεαρούς να “ξεπετάγονται” από τις ακαδημίες της ΑΕΚ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...