Πέμπτη, 25/04/24
Ισπανία

Τα… έσπασε με τη Ρεάλ ο Ράμος! (photo)

Πονοκέφαλο αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέργιο Ράμος. Ο 33χρονος αμυντικός μετακόμιση στην Μαδρίτη το 2005 από την Σεβίλλη και έγραψε ιστορία με τα “λευκά”.

Ωστόσο υπάρχει μία πιθανότητα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός των “μερένχες” απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συμβόλαιο του.

 

 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε τον χρόνο διάρκειας του συμβολαίου του. Οι Μαδριλένοι, σκεπτόμενοι την ηλικία του, πρότειναν στον αρχηγό τους διετές συμβόλαιο, μέχρι δηλαδή το 2022.

Κάτι που έρχεται ενάντια στις απαιτήσεις του Ράμος. Ο ίδιος επιθυμεί μεγαλύτερη διάρκεια, μέχρι το 2024, ή έστω το 2023, καθώς πιστεύει πως αξίζει περισσότερο χρόνο στην σύμβαση του.

Αυτή η ιστορία έχει ταράξει τη Ρεάλ, που δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον ηγέτη της. Το σίγουρο είναι πάντως ότι όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια, αφού ο Ράμος είναι ανένδοτος. Επιπρόσθετα η σύμβαση του λήγει το 2021, με ότι συνεπάγεται αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...