Τένις

Τα εισπράττουν… χοντρά ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη! (photo)

Ένα ποσό “μαμούθ” καλούνται να εισπράξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Οι δύο τενίστες επρόκειτο να αγωνιστούν στην διοργάνωση του Indian Wells που θα διεξαγόταν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όμως η διοργανώτρια ανέβαλε το τουρνουά.

Αιτία ο κορονοϊός. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, οι διοργανωτές αντιμετώπισαν το πρώτο κρούσμα από τον ιό που βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις. Απόφαση που προκάλεσε τεράστια αντίδραση στους τενίστες, καθώς αρκετοί ήταν ήδη εκεί για να πάρουν μέρος στην διοργάνωση.

 

 

Ωστόσο πριν από λίγη ώρα, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να αποζημιώσουν όλους τους αθλητές που θα έπαιρναν μέρος. Συγκεκριμένα, οι αθλητές θα αποζημιωθούν με το χρηματικό έπαθλο του πρώτου γύρου, όπου είναι 18.155.

Λεφτά που θα εισπράξουν και οι Έλληνες αθλητές, καθώς ήταν δηλωμένοι στις λίστες. Επιπρόσθετα θα μπορούν να προπονούνται κανονικά στις εγκαταστάσεις του τουρνουά, καθώς θα μείνουν ανοιχτές για το διάστημα που επρόκειτο να γίνει, ενόψει και του Miami Open, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός Ανέστης από τους “Μπέμπηδες” που δοκιμάζεται στους… μεγάλους του πρωταθλήματος!

Σημαντικές εμπειρίες στις ακαδημίες κορυφαίων ομάδων της χώρας συγκεντρώνει...

Η 6αδα της Ακαδημίας του Άρη που θα πάει στην προετοιμασία!

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας του...

Τρια νέα πρόσωπα στην Ακαδημία του ΟΦΗ!

Στην ενίσχυση του τεχνικού της επιτελείου ενόψει της νέας...

Ο Παναθηναϊκός έκανε επαγγελματία έναν… Πρωταθλητή της U17!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε...

Την… έκανε για Γαλλία νεαρός της U19 του Ολυμπιακού!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ερτάν Κορτές, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ