Παρασκευή, 29/03/24
Ολλανδία

Συνεχίζει κανονικά την δράση ο Παυλίδης! (photo)

Δεν φαίνεται πως έχει επηρεάσει την Ολλανδία ο Κορονοϊός. Μπορεί στην Ολλανδία ο αριθμός των θυμάτων να έχει φτάσει τους 12, ωστόσο δεν εμποδίζει τις ομάδες να δίνουν κανονικά το παρόν στις προπονήσεις.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, μιλώντας στο novasports.gr, δήλωσε πως οι ομάδες στην Eredivisie τελούν κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεις. Όπως τόνισε ο ίδιος παρά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να σταματήσει το πρωτάθλημα, οι ποδοσφαιριστές παίρνουν μέρος στις προπονήσεις των ομάδων.

“Είναι μια περίεργη κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι στην πόλη που είμαι εγώ υπάρχουν κάποια κρούσματα και όπως είναι λογικό όλοι είναι πολύ πιο προσεκτικοί”.

 

 

Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός πως δεν έχουν λάβει κάποια οδηγία από τα όργανα του κράτους. Μπορεί το πρωτάθλημα να διακόπηκε, όμως οι ομάδες δεν έχουν λάβει κάποια αμετάκλητη οδηγία από την κυβέρνηση για να σταματήσουν τις προπονήσεις.

“Το πρωτάθλημα μας έχει σταματήσει για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά εμείς κάνουμε κανονικά προπονήσεις. Αύριο Δευτέρα έχουμε κανονικά προπόνηση. Απλά προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί και τίποτε άλλο. Τηρούμε τους κανόνες αλλά όχι κάτι τρελό.”

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος επιθετικός (21/11/1998) τα πηγαίνει πολύ καλά στην πρώτη του χρονιά στην Ολλανδία. Ο ταλαντούχος επιθετικός μετράει 13 γκολ και 4 ασίστ σε 28 αναμετρήσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.