Ισπανία

Συμβάλει στην καταπολέμηση του κορονοϊού ο Μέσι! (photo)

Τι σημαίνει να είσαι πάνω από όλα άνθρωπος έδειξε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι αρκετά ευαίσθητος χαρακτήρας και δεν σταματά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mundo Derportivo, ο Μέσι δώρισε 1 εκατομμύριο στο Hospital Clinic που βρίσκεται στη Βαρκελώνη. Η κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη, λόγω του κορονοϊού δεν θα μπορούσε φυσικά να μην μείνει ανεπηρέαστος από αυτές τις εξελίξει.

 

 

Μετά τους Σάντιο Μανέ και αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές, ο 32χρονος άσος αποφάσισε να συμβάλει κι αυτός στην καταπολέμηση του ιού.

Μάλιστα δεν ξέχασε την πατρίδα του, την Αργεντινή. Ένα μέρος από τα χρήματα που δόθηκαν για το Ισπανικό νοσοκομείο, θα πάνε και στη χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να συμπαρασταθεί στην πατρίδα του που πλήττεται κι αυτή από την πανδημία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ