Πανιώνιος (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Στις καθυστερήσεις το… τρίποντο του Ολυμπιακού στον Πανιώνιο!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-1, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League U17.

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, χάρη σε γκολ του Συρμή στο 4ο λεπτό, μετά από ασίστ του Λιοφάγου, για το 0-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τον έλεγχο και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι, με το δεύτερο ημίχρονο να κυλά όπως το ήθελαν μέχρι όμως το 75ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γαρμπή, ύστερα από ασίστ του Χαϊκάλη, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε.

Αυξάνοντας την πίεσή τους, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Κίτσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Σταμούλη για το 1-2.

Συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Αυγερινός, Ταρσαναλής, Πέτρου, Χριστοφιλόπουλος, Ζούλιας, Πρόϊ, Αργυρίου, Αντωνέας, Χαϊκάλης, Κακολύρης, Ζαμάνης

‘Επαιξαν και οι: Ψύχας Γαρμπής, Μανωλάς, Ρούστα

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Δούμας, Κατσογιάννης, Χρήστου, Κίτσος (Μαρίνης 90’), Ντόη (Πάστρας 46’), Ποιμενίδης (Κασέμι 59’), Συρμής (Παπακωνσταντίνου 72’), Σπυριδάκης (Σταμούλης 46’).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ