Πέμπτη, 25/04/24
ΑΕΚ

Στηρίζει τους πιτσιρικάδες της η ΑΕΚ! (photo)

Ουσιαστικά από την πρώτη του ημέρα στην ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα έδειξε ότι θέλει να στηριχτεί στους πιτσιρικάδες και έδωσε τόπο στα νιάτα. Κάτι που εκτός από φιλοσοφία του Ιταλού προπονητή, αποτελεί και φιλοσοφία της ίδιας της ομάδας.

O πρώτος που πήρε την ευκαιρία τους από τον Καρέρα, ήταν ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος. Ο 19χρονος (γεννημένος στις 20/12/2000) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, αγωνιζόμενος για 23 λεπτά. Τρεις μέρες μετά αγωνίστηκε εκ νέου για 12 λεπτά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Την σκυτάλη την πήρε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 24/5/1999) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 7 Δεκεμβρίου και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στο τελευταίο παιχνίδι του Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ, μάλιστα στις κερκίδες του παιχνιδιού ήταν και ο Καρέρα. Ενώ με τον Ιταλό, έχει καταγράψει 5 ακόμα συμμετοχές.

Στη συνέχεια την ευκαιρία τους την πήραν δύο παιδιά από την U19 του συλλόγου. Πρώτος ο Ευθύμης Χριστόπουλος, ο 19χρονος (γεννημένος στις 20/9/2000). Ο αρχηγός της U19, έκανε την παρθενική του εμφάνιση στις 5 Φεβρουαρίου κόντρα στον Παναιτωλικό. Ενώ στη συνέχεια έπαιξε και στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

 

 

Στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, τελευταίο για το πρωτάθλημα, ο 19χρονος (γεννημένος στις 6/5/2000) Μαχαίρας Θεοδόσης πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό αντί του Ντανιέλε Βέρντε. Ο νεαρός ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα”.

Στο ίδιο μαλιστα ματς και η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ, Ζίγκα Λάτσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ένωση. Ο 17χρονος Σλοβένος αγωνίστηκε ως βασικός δίπλα στον Στράτο Σβάρνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U17

“Χαμός” στα ημιτελικά της Super League U17 για μια...

Η Super League U17 έφτασε αισίως στα ημιτελικά των μπαράζ αγώνων, για μια θέση στον τελικό που...
Super League U19

Με δυο μεγάλα ντέρμπι έρχεται η Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 φτάνει στο τέλος του, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...