Νορβηγία

Σίριαλ… Χάαλαντ part 2! (photo)

Πριν καλά καλά “χωνέψουμε” την παρουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ στην ποδοσφαιρική μας ζωή και τις εξωπραγματικές επιδόσεις του Νορβηγού άσου, έρχεται από πίσω και άλλος Χάαλαντ.

Ο λόγος για τον ξάδερφο του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Άλμπερτ Χάαλαντ. Ο Άλμπερτ είναι 16 ετών και αγωνίζεται στην U19 της Μπίρνε, την ομάδα από όπου ξεκίνησε και ο Έρλινγκ.

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ο “Χάαλαντ Β’“, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε φιλικό αγώνα και κάπως έτσι ξεκίνησε το επαγγελματικό του “ταξίδι”.

Στην ερώτηση αν ο Άλμπερτ μοιάζει με τον Έρλινγκ, είναι πολύ νωρίς για να απαντήσουμε. Όμως, ο νέος Χάαλαντ είναι εξίσου ψηλός και δυνατός, αγωνίζεται και αυτός σαν επιθετικός και σκοράρει για… πλάκα.

Μέχρι στιγμής σε 38 εμφανίσεις με την U19 της Μπίρνε, έχει πετύχει 66 γκολ. Στατιστικό που αποδεικνύει ότι οι Χάαλαντ έχουν στο DNA τους το στοιχείο του “killer“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατική νίκη για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Έφυγε με τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη με 2-0...

“Λύγισε” τον Λεβαδειακό η Λάρισα!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει το γκολ για να...

Πήρε την… πρωτιά στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέτυχε μια σημαντική διάκριση, καθώς...

Ευρεία νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ