Πέμπτη, 25/04/24
Γερμανία

Σε αυτήν την ομάδα έριξε “χυλόπιτα” ο Χάαλαντ! (photo)

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο πατέρας του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αναφερόμενος στην περασμένη μεταγραφική περίοδο και τις ομάδες που έδωσαν “μάχη” για να τον πάρουν από την Σάλτσμπουργκ, αποκάλυψε την ομάδα στην οποία ο γιος του είπε “όχι” την τελευταία στιγμή.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε μπει δυναμικά στο “παιχνίδι” της απόκτησης του Χάαλαντ, όμως έφαγε “πόρτα” από τον νεαρό.

Σύμφωνα με τον πατέρα Χάαλαντ, ο κυριότερος λόγος ήταν ότι ο μόνος που ήθελε τον Έρλινγκ στο Μάντσεστερ, ήταν ο Σόλσκερ και κανένας άλλος.

 

 

Να θυμίσουμε ότι ο τεχνικός των “μπέμπηδωνείναι αυτός που ανακάλυψε ουσιαστικά τον Χάαλαντ και από ότι φαίνεται ο μόνος που τον ήθελε στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν και άλλες λεπτομέρειες που χάλασαν την συμφωνία.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήθελε να βάλει στο συμβόλαιο και ρήτρα εσωτερικού, όμως η Γιουνάιτεντ το αρνήθηκε, όπως αρνήθηκε και οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τον ατζέντη του Χάαλαντ, Μίνο.

Φαίνεται πως η μεταγραφή του ταλαντούχου άσου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ήταν γραφτό να συμβεί, μιας και τίποτα δεν κατάφερε να την σταματήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...