Πέμπτη, 28/03/24
ΠΑΟΚ (U19)

“Σαρώνει” τους τίτλους η U19 του ΠΑΟΚ! (photo)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φετινή χρονιά είναι – μια ακόμα – ιστορική για τον ΠΑΟΚ U19. Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία κατέκτησαν το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη φορά και μάλιστα βρίσκονται ένα βήμα από το να το καταφέρουν ως αήττητοι.

Ήταν 10 Δεκεμβρίου του 2017 όταν η U19 υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική και ηττήθηκε με 1-0, από τότε έχει συμπληρώσει 70 ματς αήττητη. Έκλεισε εκείνο το πρωτάθλημα με 15 νίκες και μόλις μια ισοπαλία (με τον Παναθηναϊκό), κατακτώντας τον τίτλο με 76 βαθμούς, στο +5 από τους “πράσινους”.

Η U19 του ΠΑΟΚ σε εκείνο το πρωτάθλημα είχε 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες (Ατρόμητο και Παναθηναϊκό). Ενώ σκόραρε 75 τέρματα και δέχθηκε μόλις 14.

 

 

Πρώτος σκόρερ ήταν Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης με 18 γκολ.

Την περσινή χρονιά ο “δικέφαλος” πήρε το πρωτάθλημα, κάνοντας ταυτόχρονα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, καθώς είχε 28 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες (από Άρη και Αστέρα Τρίπολης). Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντώνης Γαϊτανίδης με 15 γκολ. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα με 86 βαθμούς, στο +22 από την ΑΕΚ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ. Ενώ σκόραρε 85 γκολ και δέχθηκε μόλις 20.

Και η φετινή χρονιά βρίσκεται στους ίδιους ρυθμούς, μπορεί το περσινό ρεκόρ συγκομιδής να φαντάζει άπιαστο, όμως έχει μια “σούπερ” άμυνα που έχει δεχθεί μόλις 13 γκολ, ενώ έχει σκοράρει 65. Πρώτος σκόρερ ο Χρήστος Τζόλης με 19 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...