Αγγλία

Προσκάλεσε κοριτσάκι που δεχόταν bullying να γίνει μέλος της ακαδημίας! (photo)

Σε μια απίστευτα όμορφη κίνηση προχώρησε ο τερματοφύλακας της Κρίσταλ Πάλας, Βιθέντε Γκουαΐτα, αμέσως μόλις αντίκρισε μήνυμα από έναν πατέρα.

Το μήνυμα έλεγε ότι η μικρή του κόρη φόρεσε την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας στο σχολείο της, όμως γύρισε στο σπίτι κλαίγοντας και λέγοντας πως οι συμμαθητές της της κορόιδευαν και την έκαναν να αισθανθεί άσχημα.

Τα κακά συναισθήματα που προκλήθηκαν στην μικρή από το γεγονός, την έκαναν ακόμη και να μην θέλει να είναι πια οπαδός των “αετών“. Έτσι, ο πατέρας της πήρε την πρωτοβουλία να στείλει το συγκεκριμένο γεγονός ως tweet στην ομάδα για να γίνει γνωστό.

Mόλις λοιπόν το tweet έπεσε στην αντίληψη του Γκουαΐτα, αμέσως το απάντησε προσκαλώντας την μικρή με τον πατέρα της στο γήπεδο και μάλιστα κάλεσε την νεαρή φίλαθλο να γίνει μέλος των ακαδημιών της ομάδας.

Ο τερματοφύλακας των “αετών” ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Θέλουμε να παραμείνει η μικρή μέλος της οικογένειας της ομάδας μας και μακάρι να παίξει και στις ακαδημίες μας”

 

Το μήνυμα και η απάντηση:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίποντο για τον Ατρόμητο επί της Καλαμάτας!

Νίκη για τον Ατρόμητο, κόντρα στην Καλαμάτα με σκορ...

Έφυγε με νίκη από την Κηφισιά ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έφυγε με το τρίποντο από την Κηφισιά,...

Εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Πρεμιέρα με… νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ