Σάββατο, 20/04/24
ΑΕΚ

Προετοιμάζει τους επόμενους αστέρες της η ΑΕΚ! (photo)

Δεν προτίθεται να αφήσει στην τύχη της, την επόμενη της φουρνιά η ΑΕΚ. Η “ένωση” ποντάρει πάρα πολλά στα νεαρά ταλέντα της και σκοπεύει να τα προετοιμάσει για την ομαλή ένταξη στην πρώτη ομάδα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν σε αυτό το εγχείρημα, ως μπροστάρη, τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε μέσα στα επόμενα χρόνια να βγουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Ζίγκα Λάτσι, ο Ευθύμης Χριστόπουλος και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

 

 

Ευθύμης Χριστόπουλος

Ο πιτσιρικάς έχει ξεχωρίσει για την τρομερή του χρονιά στην Super League U19, η οποία του έδωσε το εισιτήριο στην πρώτη ομάδα. Ο 19χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 20/9/2000), ο οποίος μετράει 11 γκολ σε 19 συμμετοχές με του Νέους, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Ο νεαρός πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία 4 λεπτά του αγώνα και φόρεσε για πρώτη φορά τα “κιτρινόμαυρα”. Μία ξεχωριστή στιγμή για εκείνον.

Ζίγκα Λάτσι

Μία από τις χειμερινές μεταγραφές της ΑΕΚ. Ο 17χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 20/7/2002) αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Σλοβένικη, Μούρα και φρόντισε να κλέψει τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του. Μπορεί να βρισκόταν καιρό στην ομάδα, όμως σημείωσε την πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο πιτσιρικάς αγωνίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ως βασικός και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Διακρίθηκε για τον χειρισμό της μπάλας όταν αυτή είναι στα πόδια του, καθώς και για το ποδοσφαιρικό του θράσος. Ο ίδιος έχει όλα τα φόντα να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ΑΕΚ.

Θεοδόσης Μαχαίρας

Μετά τον Λάτσι, σειρά είχε ο Μαχαίρας για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα με τον Πανιώνιο. Ο νεαρός είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα όσα λεπτά αγωνίστηκε και μάλιστα έγινε παράδειγμα στην ομιλία του Ιταλού τεχνικού. Ο Καρέρα αποθέωσε τον “μικρό” για το πάθος του και τον έφερε ως πρότυπο για τους βασικούς της ομάδας.

Διακρίνεται για την τρομερή τεχνική του και έχει φροντίσει να κλέψει τον Μάσιμο Καρέρα. Ο ίδιος τον παίρνει αρκετές φορές μαζί του στις προπονήσεις, όπου έχει μία πολύ σταθερή παρουσία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...