Γερμανία

Ποιος κορωνοϊός; Νεαρός αστέρας γερμανικής ομάδας ξημερωβραδιάστηκε σε μπαρ! (photo)

Οι αγώνες έχουν σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, με τις ομάδες να ζητούν από τους ποδοσφαιριστές τους να παραμείνουν στο σπίτι του. Όμως ο Αμίτ Χαρίτ της Σάλκε δεν υπάκουσε σε αυτά και μέχρι τις 1:30 τα ξημερώματα ήταν σε μπαρ του Έσεν.

Κάτι που προκάλεσε την οργή της ομάδας τους, αλλά και της αστυνομίας. Ο 22χρονος Μαροκινός την πάτησε από τους γείτονες.

 

 

Το μπαρ λειτουργεί παράνομα, έπειτα και από τους νόμους που επέβαλε το γερμανικό κράτος, στην προσπάθεια να περιορίσει τον κορωνοϊό και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για να το καταγγείλουν. Όταν και τελικά συνέλαβαν όλους τους παρευρισκόμενους αντίκρισαν τον νεαρό ποδοσφαιριστής της Σάλκε.

Ήταν ένα λάθος που παραδέχτηκε και δεν θα ξανακάνει. Του υπενθυμίσαμε την κρισιμότητα της κατάστασης. Πράγματα που κάναμε στην καθημερινότητα μας, πρέπει να τα ξεχάσουμε προς το παρόν”

Είπε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Γιόχαν Σνάιντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ αποχώρησε για το… American Dream!

Επτά χρόνια στον ΟΦΗ και τώρα ένα εντελώς διαφορετικό...

“Χτύπησε” 15χρονο ταλεντάκι από τη Βέροια η ΑΕΚ!

Ένα ακόμη ταλέντο της ελληνικής περιφέρειας βρίσκει τον δρόμο...

Νεαρός του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στην Ακαδημία!

Ένα κεφάλαιο 11 χρόνων κλείνει για τον Παναγιώτη Τσίτσκα....

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να...

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ