Ισπανία

Πληρώνει τα… κερατά του ο άτακτος Ουμτίτι! (photo)

Δεν έχει προηγούμενο το κατόρθωμα του Σάμουελ Ουμτίτι. Ο 26χρονος αμυντικός είναι από τα βασικότερα στελέχη με την Μπαρτσελόνα, μετρώντας 114 ματς με τους “Μπλαουγκράνα”, γεγονός που τον κάνει αρκετά σεβαστό εντός γηπέδων.

Εκτός ίσως τα πράγματα να αλλάζουν. Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα Marca, o Ουμτίτι καλείται να πληρώσει 32.936 ευρώ λόγω φθορών. Ο Γάλλος αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης στο Εσπούγκες του Λομπρεγκά στις 5 Φεβρουαρίου, το οποίο βρίσκεται λίγη ώρα έξω από τη Βαρκελώνη, με σκοπό να ξεκουραστεί.

 

 

Ο ίδιος πήρε την απόφαση να νοικιάσει ένα σπίτι για τις μέρες που θα έμενε εκεί, με τον ίδιο όμως να το μετανιώνει λίγες στιγμές αργότερα. Το σπίτι υπέστη αρκετές φθορές στο εσωτερικό του, το πάτωμα ήταν γδαρμένο, ενώ έλειπαν και μερικά κομμάτια από το γρασίδι του κήπου.

Τις ζημιές κλήθηκε φυσικά να πληρώσει ο αστέρας της Μπαρτσελόνα. Η ζημιά κοστολογείται στις 180 χιλιάδες, ενώ ο ίδιος πλήρωσε ένα μεγάλο μέρος από τις ζημιές. Ωστόσο το δικαστήριο έκρινε πως έπρεπε να καταβάλει στον ιδιοκτήτη το υπόλοιπο ποσό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαίρι αξίας… 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον ΠΑΟΚ!

Το καλοκαίρι του 2026 μπήκε δυναμικά στα χρονικά του...

Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε το νέο Μουντιάλ U15!

Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε νέα εποχή στην κατηγορία των...

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ