Παρασκευή, 21/11/25
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
Αγγλία

Πιτσιρικάς της Τότεναμ σκόραρε με ασίστ… Ποκετίνο! (vid)

Ο Τρόι Πάροτ συνεχίζει να “λάμπει” με την Τότεναμ U23 και σκόραρε ακόμη ένα γκολ στην νίκη της ομάδας του απέναντι στην Γούλβς.

Ο Πάροτ, παρότι έχει πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα των “σπιρουνιών” βλέπει τον Ζοζέ Μουρίνιο να του έχει περιορίσει σημαντικά τις ευκαιρίες, ακόμη και αν οι Λονδρέζοι στερούνται λύσεων στην επίθεση.

Παρόλα αυτά, ο 18χρονος στράικερ, (γεννημένος στις 4/02/2002), δεν έχει χαραμίσει ούτε ένα λεπτό και προσφέρει όλο το ταλέντο του στην U23 των “σπιρουνιών“.

Στο τελευταίο ματς της U23 ο Πάροτ πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ στην νίκη της Τότεναμ με 3-2. Μάλιστα, την ασίστ του έβγαλε ο γιος του Μαουρίτσιο Ποκετίνο που παίζει στους Λονδρέζους και βρήκε και εκείνος δίχτυα.

Ακόμα και με αυτές τις εμφανίσεις του ελπιδοφόρου Ιρλανδού όμως, ο Μουρίνιο συνεχίζει να… του βάζει πάγο μιας και θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς ώστε να αποτελέσει βασικό μέλος της πρώτης ομάδας.

Δείτε το γκολ:

https://twitter.com/i/status/1234557178201214976

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ κάνει… πρεμιέρα στην U19 στο “Σεραφείδειο”!

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη, την ερχόμενη αγωνιστική...

Ο Ατρόμητος κοιτάζει… προς Νίκαια για τα “δοκάρια” του!

Ο Ατρόμητος έχει βάλει στο... μάτι για τα καλά...

Ο Αστέρας “χτύπησε” ταλεντάκι για την ομάδα του!

Ο Αστέρας Aktor προχώρησε στην μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή,...

Άνοδος για την Εθνική ομάδα στο FIFA Ranking!

Οι εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας την έφεραν σε......

Ο Μανδάς “απάντησε” για το… ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Ο Χρήστος Μανδάς γνωρίζει καλά για το ενδιαφέρον του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ