Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ

Περνούν από… κόσκινο τα ταλέντα στον ΠΑΟΚ! (photos)

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται την νέα χρονιά να δώσει αρκετό “τόπο” στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, αυτούς που είναι ικανοί να βοηθήσουν αποτελεσματικά την πρώτη ομάδα.

Μεγαλύτερο παράδειγμα ο Μπαλογιάννης, που όπως διαβάσατε νωρίτερα θα κάνει το μεγάλο “βήμα” για την πρώτη ομάδα από του χρόνου.

Παράλληλα όμως, ο Αμπέλ Φερέιρα, έχει ρίξει “ακτίνες” και σε άλλους νεαρούς που αγωνίζονται αυτήν την στιγμή δανεικοί σε μικρότερες ομάδες.

Πρώτος ο Απόστολος Διαμαντής, (γεννημένος στις 20/05/2000). Ο 20χρονος αμυντικός είναι συμπαίκτης του Μπαλογιάννη στον Βόλο και μετράει 13 συμμετοχές, με πολύ καλές παρουσίες, όπως αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

 

Στο “μικροσκόπιο” βρίσκεται και ο Λευτέρης Λύρατζης, (γεννημένος στις 22/02/2000). Ο 20χρονος αμυντικός αγωνίζεται και αυτός στην Θεσσαλική ομάδα και με τις εμφανίσεις του έχει “αναγκάσει” τον Φερέιρα να ασχοληθεί με την περίπτωση του.

 

 

Υπάρχει όμως και ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Super League 2 και με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ζήση Χατζηστραβό, (γεννημένος στις 16/12/1999), τον 20χρονο μέσο.

 

 

Ο νεαρός, με την φανέλα του Καραϊσκάκη μετράει φέτος 8 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές, αναγκάζοντας τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ να κάνουν θετικές εισηγήσεις για τον ίδιο. Έτσι δεν αποκλείεται και αυτός να κάνει το μεγάλο άλμα και να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα, από την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...