Γερμανία

Πέφτουν… κορμιά για το “φευγάτο” αστέρι της Λειψίας! (vid)

Πέφτει στα πόδια του Νταγιό Ουπαμεκανό όλη η Ευρώπη. Ο 21χρονος αμυντικός της Λειψίας (γεννημένος στις 27/10/1998) βρίσκεται κοντά στην έξοδο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport, ο νεαρός ενημέρωσε τους ιθύνοντες των Γερμανών για την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Ουπαμεκανό πιστεύει πως ήρθε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε χαμόγελα σε Ισπανία, Αγγλία αλλά και στη Γερμανία. Όπως τονίζει η εφημερίδα, ο νεαρός Γάλλος έχει τραβήξει τα βλέμματα των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου.

Αμφότεροι σκοπεύουν να δώσουν μάχη μέχρι τελικής “πτώσεως” για την απόκτηση του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νταγιό θεωρείτε ως ο επόμενος ηγέτης τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Μπαρτσελόνα που σκοπεύουν να ενισχύσουν “ηχηρά” τα μετόπισθεν με εκείνον.

Απολαύστε τον:

https://www.youtube.com/watch?v=ji3tNsVIAPM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη της ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Η μεγάλη μάχη για την ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ...

“Έφυγε” ο 17χρονος Λυμπέρης – Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή...

Που θα δούμε σήμερα το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι;

Η U19 ομάδα της ΑΕΚ βάζει πλώρη για Αγγλία,...

Έβαλε… δύσκολα ο Παναιτωλικός αλλά πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναιτωλικός έβαλε πολλές δυσκολίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ