Γερμανία

Πέφτουν… κορμιά για το “φευγάτο” αστέρι της Λειψίας! (vid)

Πέφτει στα πόδια του Νταγιό Ουπαμεκανό όλη η Ευρώπη. Ο 21χρονος αμυντικός της Λειψίας (γεννημένος στις 27/10/1998) βρίσκεται κοντά στην έξοδο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport, ο νεαρός ενημέρωσε τους ιθύνοντες των Γερμανών για την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Ουπαμεκανό πιστεύει πως ήρθε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε χαμόγελα σε Ισπανία, Αγγλία αλλά και στη Γερμανία. Όπως τονίζει η εφημερίδα, ο νεαρός Γάλλος έχει τραβήξει τα βλέμματα των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου.

Αμφότεροι σκοπεύουν να δώσουν μάχη μέχρι τελικής “πτώσεως” για την απόκτηση του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νταγιό θεωρείτε ως ο επόμενος ηγέτης τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Μπαρτσελόνα που σκοπεύουν να ενισχύσουν “ηχηρά” τα μετόπισθεν με εκείνον.

Απολαύστε τον:

https://www.youtube.com/watch?v=ji3tNsVIAPM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλήσεις Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με τη Γεωργία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Βασίλης Σπέρτος...

Πάει Γερμανία η U15 του ΟΦΗ και παίζει με “μεγάλες” Ακαδημίες!

Μεγάλη ευκαιρία για την U15 του ΟΦΗ. Οι νεαροί...

Επέστρεψε από την Πορτογαλία η Εθνική Προπαίδων γεμάτη εμπειρίες!

Η συμμετοχή της Εθνικής Προπαίδων (U16) στο αναπτυξιακό τουρνουά...

“Χρυσός” ο Μουσελίμης, πέντε μετάλλια συνολικά η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U19!

Η ελληνική κωπηλασία ολοκλήρωσε με εξαιρετικό απολογισμό την παρουσία...

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ