Γερμανία

Πέφτουν… κορμιά για το “φευγάτο” αστέρι της Λειψίας! (vid)

Πέφτει στα πόδια του Νταγιό Ουπαμεκανό όλη η Ευρώπη. Ο 21χρονος αμυντικός της Λειψίας (γεννημένος στις 27/10/1998) βρίσκεται κοντά στην έξοδο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport, ο νεαρός ενημέρωσε τους ιθύνοντες των Γερμανών για την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Ουπαμεκανό πιστεύει πως ήρθε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε χαμόγελα σε Ισπανία, Αγγλία αλλά και στη Γερμανία. Όπως τονίζει η εφημερίδα, ο νεαρός Γάλλος έχει τραβήξει τα βλέμματα των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου.

Αμφότεροι σκοπεύουν να δώσουν μάχη μέχρι τελικής “πτώσεως” για την απόκτηση του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νταγιό θεωρείτε ως ο επόμενος ηγέτης τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Μπαρτσελόνα που σκοπεύουν να ενισχύσουν “ηχηρά” τα μετόπισθεν με εκείνον.

Απολαύστε τον:

https://www.youtube.com/watch?v=ji3tNsVIAPM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιστορική πρόκριση”!

Η Εθνική Παίδων πέτυχε μια ιστορική πρόκριση, εξασφαλίζοντας για...

“Κόλλησε” στην ισοπαλία η Εθνική με τη Σουηδία!

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν,...

Ηττήθηκε από Γερμανία αλλά ελπίζει η Εθνική Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Γερμανία...

“Πέταξε” για Μουντιάλ η Εθνική Παίδων!

Στο Ούλτσινι του Μαυροβουνίου, η Εθνική Παίδων (U17) νίκησε...

Μια νίκη… μακριά από το Μουντιάλ U17 η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ