Γερμανία

Πέφτουν… κορμιά για το “φευγάτο” αστέρι της Λειψίας! (vid)

Πέφτει στα πόδια του Νταγιό Ουπαμεκανό όλη η Ευρώπη. Ο 21χρονος αμυντικός της Λειψίας (γεννημένος στις 27/10/1998) βρίσκεται κοντά στην έξοδο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport, ο νεαρός ενημέρωσε τους ιθύνοντες των Γερμανών για την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Ουπαμεκανό πιστεύει πως ήρθε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε χαμόγελα σε Ισπανία, Αγγλία αλλά και στη Γερμανία. Όπως τονίζει η εφημερίδα, ο νεαρός Γάλλος έχει τραβήξει τα βλέμματα των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου.

Αμφότεροι σκοπεύουν να δώσουν μάχη μέχρι τελικής “πτώσεως” για την απόκτηση του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νταγιό θεωρείτε ως ο επόμενος ηγέτης τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Μπαρτσελόνα που σκοπεύουν να ενισχύσουν “ηχηρά” τα μετόπισθεν με εκείνον.

Απολαύστε τον:

https://www.youtube.com/watch?v=ji3tNsVIAPM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U19!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδειξε το πρόγραμμα της...

“Έχουμε ταλέντο αλλά λίγες επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα”!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε...

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

Ήττα – σοκ για την Εθνική από το Μαυροβούνιο!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 1-0 στάδιο της Τοπόπλιτσα από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ