Ολυμπιακός

“Πατάει” μεγαθήρια ο Ολυμπιακός στην κατάταξη! (photo)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν την καταξίωση όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας κατακτήσει υπερβολικά πολλά τρόπαια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε πρόσφατη δημοσίευση της ιστοσελίδας FootyRoom.com, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 7η θέση, μεταξύ των 10 πιο επιτυχημένων clubs στην Ευρώπη, με 75 τίτλους.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα θα δείτε αρκετά μεγαθήρια, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες βρίσκονται από πάνω. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες που βρίσκονται πιο κάτω από την κατάταξη.

Αυτές είναι ο Άγιαξ (73), η Μπάγερν Μονάχου (71) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (69). Επίτευγμα αρκετά σπουδαίο αν υπολογίσει κάποιος το γεγονός, ότι αυτοί οι τρεις γίγαντες μετράνε 12 συνολικά Champions League.

Δείτε τη photo:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ