Αγγλία

Όταν οι κορυφαίοι προπονητές… μας κάνουν να κλαίμε από τα γέλια! (vid)

Η αλήθεια είναι ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω κορωνοϊού, μας έχει αφήσει χωρίς ποδόσφαιρο. Εκτός από το 90λεπτο της έντασης, τα όμορφα γκολ, τις τρίπλες κτλ υπάρχουν και άλλα πράγματα που λείπουν από την καθημερινότητα μας. Αυτές είναι… οι επικές συνεντεύξεις Τύπου που δίνουν ανά καιρούς οι κορυφαίοι προπονητές της Premier League.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ως παλιός, ο Γιούργκεν Κλοπ ως κορυφαία σταθερή αξία, αλλά και ο νεοφερμένος (ως προπονητής) Φρανκ Λάμπαρντ, είναι αυτοί που προσφέρουν τις καλύτερες στιγμές. Φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε έξω τον Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως αυτός φέτος είναι μια κατηγορία μόνος του.

Ο τεχνικός της Σίτι τα έχει βάλει με το VAR, τους διαιτητές, το πρόγραμμα, την Λίβερπουλ, ενώ δεν ήταν και λίγες οι στιγμές που σκεφτόταν την Μπαρτσελόνα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θερίζει” τις… ξένες αγορές για ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια διαδικασία...

Φέτος δεν “πιάνεται” η U15 του ΠΑΟΚ!

Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν και υπάρχουν ομάδες που κυριαρχούν....

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ