Παναθηναϊκός

Οι νεαροί του Παναθηναϊκού που ετοιμάζονται για… ενδεκάδα! (photos)

Ο φετινός Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μία θέση στα play off και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές να κάνω ένα ελαφρύ ξεπέταγμα.

Η πολύ δύσκολη χρονιά για το “τριφύλλι” οδεύει προς το τέλος της και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Η νέα σεζόν θα φέρει και ποδοσφαιριστές, που φέτος δεν τους είδαμε καλά καλά…

Πρόκειται για πέντε νεαρούς οι οποίοι φέτος αγωνίστηκαν με την U19, ενώ ο ένας ήταν αναπληρωματικός στον πάγκο.

Ο λόγος για τον νεαρό πορτιέρο Βασίλη Ξενόπουλο (γεννημένος στις 20/05/1998), όποιος φέτος ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Διούδη και αναμένεται με τη νέα σεζόν να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

 

 

Φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε ένα φιλικό με τον Ατρόμητο, στην αρχή της χρονιάς, ενώ πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του απέναντι στο Βόλο, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος της λίστας είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (γεννημένος στις 26/11/2001), όπου και αυτός δεν πήρε το κατάλληλο χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά. Αγωνίστηκε σε τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος και μία στο κύπελλο, ωστόσο έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της πρώτης ομάδας.

 

 

Συνεχίζουμε με τον Γιώργο Βαγιαννιδη (γεννημένος στις 12/09/2001), όποτε θες εβδομάδες γίνεται μεγάλο σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και θα έχει σημαντικό ρόλο. Φέτος έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ.

 

 

Από την άλλη Βασίλης Ζαγαρίτης (γεννημένος στις 04/05/2001) από φέτος τον είδαμε να ντεμπουτάρει με τη φανέλα της ομάδας, αρχικά στο κύπελλο με την Παναχαϊκή και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα με τον Βόλο.

 

 

Τέλος βρίσκουν τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο (γεννημένος στις 27/11/2001) όποιος φέτος ήταν ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής. Τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω και να προσπαθεί να βρει τη χαμένη του φόρμα, στην U19 του συλλόγου, ωστόσο έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής για τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...