Παρασκευή, 29/03/24
Γαλλία

Ο Νεϊμάρ λέει το μεγάλο “ναι” και θα πιέσει την Παρί! (photo)

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την Ισπανία, αναφέρουν ότι ο Νεϊμάρ έχει πει το “ναι” στην πρόταση της Μπαρτσελόνα και αναμένεται να εκβιάσει την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος άσος ουσιαστικά δεσμεύτηκε στην Μπαρτσελόνα πως θα φορέσει και πάλι την φανέλα των “μπλαουγκράνα” ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Από την στιγμή της μεταγραφής-ρεκόρ του Νείμάρ στην γαλλική ομάδα, οι φήμες περί επιστροφής του στην Βαρκελώνη δεν σταμάτησαν ποτέ, ενώ και η ίδια η Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται, (φανερά ή κρυφά), για τον ποδοσφαιριστή.

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, μιλούν πλέον για “τελειωμένη” υπόθεση, με την ομάδα της Κσταλονίας να ικανοποιεί κάθε επιθυμία του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στο “Καμπ Νου“.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να ικανοποιηθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία από αύριο κιόλας θα αρχίσει να δέχεται τις πιέσεις του Νεϊμάρ.

Φυσικά, δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι, για αυτό θα επιδιώξει να πετύχει το μεγαλύτερο δυνατό (οικονομικό) όφελος.

 

 

Φήμες θέλουν την συμφωνία να περιλαμβάνει και έμψυχα ανταλλάγματα, με πιθανότερο “θύμα” τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος δεν “έπιασε” ποτέ στην Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Παρίσι μεριά.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον…

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...