Πέμπτη, 25/04/24
Ολλανδία

Ο “μάγος” που έψαχνε ο Άγιαξ! (vid)

O Άγιαξ εδώ και καιρό έψαχνε να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Χακίμ Ζιγές, ο οποίος πουλήθηκε στην Τσέλσι για 40.000.000 ευρώ.

Λεφτά υπάρχουν για την ολλανδική ομάδα, όμως η αναζήτηση για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη. Ο “αίαντας” βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο του Άντονι, (γεννημένος στις 24/02/2000), του 20χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού.

Από την συγκεκριμένη μεταγραφή, η τωρινή ομάδα του Σάο Πάολο θα καρπωθεί 16.000.000 ευρώ ενώ υπάρχουν και επιμέρους στόχοι, που αν επιτευχθούν η βραζιλιάνικη ομάδα θα δει το ποσό αυτό να αυξάνεται σημαντικά.

Στο “Talent Hunter” το νέο απόκτημα του Άγιαξ, παρουσιάζεται ως εξής:

Παίζει ως επιθετικός και ως εξτρέμ. Το δυνατό πόδι είναι το αριστερό. Στις κορυφαίες ικανότητες του ανήκει ο ρυθμός, η επιτάχυνση, η έκρηξη, η τεχνική, η κατοχή της μπάλας, τα σουτ, οι ντρίμπλες, η πρώτη επαφή, οι κάθετες πάσες, οι σέντρες, η ταχύτητα εκτέλεσης, τα ‘κοψίματα’ -κίνηση χωρίς την μπάλα-, οι αντεπιθέσεις, η δημιουργία και η προσωπικότητα

 

“Το στιλ παιχνιδιού είναι φυσικά εκρηκτικό και γρήγορο, με την ικανότητα να σουτάρει από απόσταση. Παρέχει πάσες μέσα στην περιοχή, χρησιμοποιεί την ταχύτητα του για να δημιουργεί χώρους, μπορεί να ντριμπλάρει και να δημιουργήσει, δίνει ασίστ στους επιθετικούς, είναι άπιαστος και για αυτό είναι δύσκολο να τον περιορίσεις, ‘κόβει’ μέσα και σουτάρει”.

 

Το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε ως αδυναμία για τον Βραζιλιάνο άσο, είναι η δύναμη που δεν έχει και οι κόντρες στον αέρα, στις οποίες δεν ανταποκρίνεται.

Μένει να δούμε αν ο Άγιαξ έκανε την σωστή επιλογή και αν ο Άντονι θα είναι ο επόμενος Βραζιλιάνος που θα… μεγαλουργήσει στην Ευρώπη.

Δείτε τον Άντονι:

https://www.youtube.com/watch?v=XA4_FrvkboQ&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...