Παρασκευή, 29/03/24
Ολυμπιακός

Ο Κωστή να καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος! (photo)

Ο προπονητής της U17 της Κύπρου, Γιάννης Οκκάς μίλησε στο “Φως των Σπορ” για τη μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είπε για την συνομιλία του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, του οποίου και επεσήμανε τις δυσκολίες του να είσαι ποδοσφαιριστής των “ερυθρολεύκων“.

Αναφερόμενος στο στυλ του Κωστή τόνισε πως πρώτα απ’ όλα είναι πολύ καλός χαρακτήρας και μπορεί να παίξει ως οχταροδεκάρι και δεύτερο αμυντικό χαφ.

“Όταν η ομάδα του θέλει να έχει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για να βγάζει την μπάλα σωστά μπροστά, μπορεί να τον χρησιμοποιήσει εκεί”, επισήμανε ο Οκκάς.

Ως μειονέκτημα του Κωστή χαρακτήρισε το γεγονός ότι είναι μικρόσωμος ενώ στη συνέχεια θέλησε να πει κάποιες δικές του αλήθειες έχοντας ζήσει από μέσα τον Ολυμπιακό και την πίεση:

“Πρέπει όμως, να λέμε και την αλήθεια στον κόσμο. Αυτήν την αλήθεια πρέπει να την ακούει και ο Ιωάννης, ο οποίος την έχει ήδη ακούσει από εμένα. Δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα καλά λόγια που ακούγονται τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Είναι ομάδα που θέλει μεγάλη προσπάθεια”.

 

 

Μάλιστα ο 43χρονος τεχνικός δεν έμεινε εκεί και αποκάλυψε τι του είπε ακριβώς:

“Φυσικά έχω μιλήσει μαζί του και του έχω εξηγήσει τι μέγεθος είναι ο Ολυμπιακός. Βιάζονται να τον συγκρίνουν με τον Φορτούνη. Ο Ιωάννης θέλει πολλα ψωμιά για να φτάσει τον Φορτούνη. Έχει όλα τα προσόντα να δουλέψει και να βελτιώσει αυτό που είναι τώρα. Είναι κρίμα να τον συγκρίνουν με τον Φορτούνη γιατί πρόκειται για έναν φτασμένο ποδοσφαιριστή πολύ έμεπειρο, μια ηγετική μορφή. Ο Ιωάννης είναι ακόμα στις αρχές. Φυσικά μπορεί να πάρει αυτά τα στοιχεία, αλλά ακόμα θέλει πάρα πολλή δουλειά”.

Όπως τόνισε του εξήγησε πόσα δύσκολη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και του είπε κατά λέξη:

“Είσαι τυχερός που πηγαίνεις στον Ολυμπιακό που δουλεύει φουλ επαγγελματικά και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Θα στρωθείς στη δουλειά θες δεν θες.”

Για το γεγονός ότι τον χαρακτήρισε καλό παιδί και αν μπορεί να αντέξει την πίεση στον Ολυμπιακό ο Οκκάς ήταν ξεκάθαρος:

“Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και αυτό είναι πολύ καλό. Μέσα στο γήπεδο έχει το θράσος που χρειάζεται. Δεν τον φοβάμαι γιατί έχει ποδοσφαιρικό θράσος. Βέβαια θέλω να είμαι ειλικρινής. Όλα αυτά θέλουν μεγάλη προσπάθεια. Είναι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Θα τα ζήσει και από κοντά όλα αυτά.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...