Ισπανία

Ο κορονοϊός φέρνει… ψαλίδι και στη Ρεάλ! (photo)

Τον δρόμο των περικοπών παίρνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά από τον κορονοϊό και ετοιμάζονται να πάρουν δυνατά μέτρα.

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα, El Pais, η “βασίλισσα” ετοιμάζεται να μειώσει τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών της. Παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μην υπάρξουν περικοπές, το γεγονός πως η Ρεάλ καλύπτει τους μισθούς για πάνω 800 εργαζόμενους παγκοσμίως, φέρνει αλλαγή στην στάση της.

 

 

Γι αυτό και η διοίκηση των “μερένχες” αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά των ποδοσφαιριστών για ένα δυνατό ψαλίδι, το οποίο όμως δεν θα είναι όπως αυτό της Μπαρτσελόνα.

Οι “Λος Μπλάνκος” δεν πρόκειται να έχουν την μείωση που είχαν οι συνάδελφοί τους στην Μπάρτσα. Οι μισθοί καλύπτουν λιγότερο από το 50% των εσόδων,εν αντιθέσει με το 80% των “μπλαουγκράνα”, γι αυτό και στη Ρεάλ μπορούν να ευελπιστούν πως η μείωση δεν θα είναι τόσο μεγάλη, όπως στους Καταλανούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση… τεσσάρων αστέρων για τον Άρη στην Τρίπολη!

Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη, όπου πέρασε από την...

Νίκη για τη Λάρισα στην έδρα του Ατρομήτου!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει τη νίκη στην έδρα...

Πρωταθλητής της Super League 2 U19 ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της...

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ