Παρασκευή, 19/04/24
Ισπανία

Ο κορονοϊός φέρνει… ψαλίδι και στη Ρεάλ! (photo)

Τον δρόμο των περικοπών παίρνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά από τον κορονοϊό και ετοιμάζονται να πάρουν δυνατά μέτρα.

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα, El Pais, η “βασίλισσα” ετοιμάζεται να μειώσει τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών της. Παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μην υπάρξουν περικοπές, το γεγονός πως η Ρεάλ καλύπτει τους μισθούς για πάνω 800 εργαζόμενους παγκοσμίως, φέρνει αλλαγή στην στάση της.

 

 

Γι αυτό και η διοίκηση των “μερένχες” αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά των ποδοσφαιριστών για ένα δυνατό ψαλίδι, το οποίο όμως δεν θα είναι όπως αυτό της Μπαρτσελόνα.

Οι “Λος Μπλάνκος” δεν πρόκειται να έχουν την μείωση που είχαν οι συνάδελφοί τους στην Μπάρτσα. Οι μισθοί καλύπτουν λιγότερο από το 50% των εσόδων,εν αντιθέσει με το 80% των “μπλαουγκράνα”, γι αυτό και στη Ρεάλ μπορούν να ευελπιστούν πως η μείωση δεν θα είναι τόσο μεγάλη, όπως στους Καταλανούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...