Παρασκευή, 19/04/24
Ισπανία

Ο Γιόβιτς παίρνει… πόδι μετά το παραστράτημα! (photo)

H αποχώρηση του Λούκα Γιόβιτς από την Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει όλο ένα και πιο πιθανή μετά τα τελευταία κατορθώματα του νεαρού άσου.

Ο νεαρός άσος της “βασίλισσας” αψήφησε στο 100% το καθεστώς της καραντίνας που είχαν τεθεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και μάλιστα είναι αντιμέτωπος και με βαριές ποινές.

Το συγκεκριμένο παράπτωμα, σε συνδυασμό πως ο Γιόβιτς δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν, έκαναν την Ρεάλ να θέλει να τον “ξεφορτωθεί” μια ώρα αρχύτερα.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού, οι “μερένχες” προσέφεραν τον Σέρβο άσο σε δύο συλλόγους που είχαν έτσι και αλλιώς εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο λόγος για τις Τσέλσι και Τότεναμ, που είχαν κάνει κρούση στην Ρεάλ τον περασμένο Ιανουάριο για τον Γιόβιτς, αλλά “έφαγαν” πόρτα.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής να μετακινηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

Ο Γιόβιτς είχε εντυπωσιάσει την περυσινή σεζόν με την παρουσία του στο γερμανικό πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που οδήγησε την “βασίλισσα” να δαπανήσει 60 εκ. ευρώ για να τον φέρει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου“.

Μετά τα τελευταία κατορθώματα του, αλλά και την εμφανή μη προσαρμογή του στην Μαδρίτη, πολύ πιθανό η διοίκηση της Ρεάλ να έχει μετανιώσει την συγκεκριμένη απόφαση που πήρε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...
UEFA Youth League

Η μεγάλη απόκρουση του Σίνα – Κράτησε το μηδέν!

Ο νεαρός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, από ένα βέβαιο γκολ σε μια ύποπτη φάση. Στο 15ο λεπτό...
UEFA Youth League

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Νάντ!

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Νάντ κάνει σέντρα, με τους ερυθρόλευκους να κυνηγούν μια θέση...